Hjemme hos os: Madlavning, Bagetid, Brød og kager, Kreative påfund og Familietid. Velkommen.

søndag den 9. oktober 2011

Så fik man prøvet at lave cakepops


Igår var vi nogle piger samlet for at prøve de der cakepops af. Der var ingen vilde planer for slutresultatet, vi skulle bare se om vi kunne finde ud af det, og jeg må da sige at det helt klart ikke er sidste gang disse små hyggekager prøves af. (De blev også taget rigtig godt imod af familien, da jeg skulle ned og spise hos min mor, især min nevø på 1½ år mente det var kager specielt lavet til ham.)

Vores store problem var dog overtrækket, da vi brugte Wiltons candy melt og det blev ved med at være meget tykt. Vi havde dog undersøgt lidt i forvejen og fundet frem til at lidt smeltet palmin skulle hjælpe på det - og det gjorde det.

Selvom jeg fint havde lagt mit kamera frem, glemte jeg det selvfølgelig. Derfor har jeg lånt billeder fra de andre, som de tog med deres mobiler.

Som I kan se på billederne er der nogen der blev rigtig fine, men også andre der var mindre heldige, men vi havde det sjovt og fandt da ud hvordan vi griber det an en anden gang.

Vi tager dog gerne imod gode råd fra jer kagefolk i blogland, der måske har lidt erfaringer vi kan bruge.

Her er lidt af dem af dem allesammen: (Dem til højre synes jeg blev rigtig flot glatte)Dem i midten på det sidste billede er lavet med smeltet lys chokolade.Share:

4 kommentarer:

 1. Jeg har det stadig til gode, men synes at de er så skønne, så det skal klart prøves en dag........hvis jeg kan finde ud af det :-)

  KH
  Birthe

  SvarSlet
 2. Hej søde Birthe!
  Du er velkommen til at kigge forbi en dag, så kan vi da hjælpes ad :D
  Knus

  SvarSlet
 3. Ej, det kunne da være skønt. Kommer gerne på besøg, det må vi aftale nærmere :-) Det kunne være sjovt at mødes igen, så langt bor vi jo heller ikke fra hinanden - du er også altid velkommen her....

  KH
  Birthe

  SvarSlet
 4. Hvor er du sød. Det kunne være rigtig hyggeligt. Kan desværre godt se at resten af 2011 er fyldt godt op hos mig, så det må helt klart været en aftalte til 2012 kalenderen :D
  Knus

  SvarSlet

Popular Posts

Categories

Unordered List

Follow on Bloglovin

Text Widget

Blog Archive

Leveret af Blogger.

Faste læsere

Follow by Email

Labels

Søg i denne blog

Blogroll

About

Flickr

BTemplates.com

Copyright © Biancas Kageverden | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com