Fredagens menu blev denne hurtige opskrift fra et af mine Spis Bedre blade, da vi fik besøg af mine bedsteforældre. Da de kommer fra Falster var det rart det ikke var noget der tog så lang tid.
Opskriften er hentet fra Spis Bedre, september 2011. Heri er opskriften dog med svinekoteletter, men det var skinkesnitsler vi havde i fryseren, så det blev dem i stedet.
Opskriften er hentet fra Spis Bedre, september 2011. Heri er opskriften dog med svinekoteletter, men det var skinkesnitsler vi havde i fryseren, så det blev dem i stedet.
4 skinkesnitsler
1 tsk saltflager, friskkværnet peber
Smør og olie
250 g nudler (jeg brugte frisk pasta)
1 dl cremefraiche
4 håndfulde rucola
1 fed hvidløg
1 tsk saltflager, friskkværnet peber
Smør og olie
250 g nudler (jeg brugte frisk pasta)
1 dl cremefraiche
4 håndfulde rucola
1 fed hvidløg
Sæt vand over til nudlerne.
Krydr snitslerne med salt og peber. Brun dem godt på begge
sider i halvt olie og halvt smør og steg færdigt.
Kog nudlerne
Varm cremefraiche på panden. Ved med rucola og revet hvidløg.
Server snitslerne med nudler og cremet rucola.
Årh det ser lækkert ud Bianca! Jeg havde dog nok væltet pastaen ned til rucolaen også, for jeg er en sucker for cremede nudler også ;) Håber det smagte lige så godt som det ser ud...
SvarSletDet tror jeg helt sikkert også jeg gør en anden gang, da jeg selv er til de lidt cremede nudler. Men godt smagte det i hvert fald :)
SvarSlet