Hjemme hos os: Madlavning, Bagetid, Brød og kager, Kreative påfund og Familietid. Velkommen.

søndag den 20. maj 2012

Amsterdam - kageshopping

Manden og jeg var jo i Amsterdam i påsken, som trods en uheldig start, læs evt. her, blev en rigtig hyggelig tur.

Jeg synes Amsterdam er en rigtig flot by og kan godt lide idéen, at man kan køre derned på en 7-8 timer og så er man i en skøn storby.

For os kagetosser er Holland jo også landet, hvor De Leukste Taarten Shop ligger rundt omkring. Derfor var manden og jeg da også på jagt efter netop en af disse butikker. De ligger dog ikke i Amsterdam, men så er det jo en fordel, at man er selvkørende, så afsted til den nærmeste butik.

Den lå i Haarlem, som er en lille by, der ligger ca. 20 minutters kørsel fra Amsterdam. Jeg var så heldig at butikken havde grand opening den weekend og derfor var fin og ny at se på.Da vi var i USA var jeg jo også lige forbi deres kagebutikker, hvor jeg desværre blev slemt skuffet, da det mere eller mindre minder om discountbutikker eller et lager, hvor man lige har sat lidt ting frem ovenpå papkasserne.

Det var derfor en fornøjelse at komme ind i en butik, der var skønt og fint indrettet, og hvor man virkelig blev fristet af alle de skønne ting, man kan få indenfor kageverdenen.

Et andet sted jeg fik shoppet var i Duikelman, som er en super lækker forretning med køkkenudstyr i alverdens afskygninger. Min inspiration til at besøge denne butik fik jeg efter at have læst dette indlæg af Himmelske Kager. Jeg blev bestemt ikke skuffet og manden synes da også jeg brugte meget lang tid derinde.


Dette er blot et billede af kageudstyrsafdelingen. Jeg kunne virkelig have købt hele butikken, men måtte hellere tage højde for at vi trods alt kører rundt i en C1'er.

I skal da ikke snydes for at se hvad jeg rent faktisk endte med at tage med hjem (og synes faktisk jeg fik begrænset mig en del):


For oven til venstre er købt lidt chokolade krymmel i et supermaked, som de mærkeligt nok kommer på deres brød, ligesom vi gør med pålægschokolade.

Derefter står rosevand, orangevand og vanilie ekstrakt. Jeg har aldrig forsøgt mig med rosevand eller orangevand, så bliver spændende at få kreeret noget med dette. Disse er købt i Duikelman sammen med to tyller. En med rund munding til at lave macarons og en med takker til at lave fine toppe på mine cupcakes. Derudover fik jeg købt en form til at lave chokolade skeer, kage pensler og sidst men ikke mindst en ice scooper. Ice scooperen var noget jeg bare måtte have, da jeg ikke er i tvivl om at den er god til at fylde muffinsforme og selvfølgelig til at få nogle fine kugler is.

I de Leukste taarten shop fik jeg en grøn taske og det lyseblå mouldsæt med i købet, da det jo var grandopening. Ellers fik jeg købt nogle fine beholdere til vand med pensler, når jeg skal lime min fondant sammen. Derudover et par sorte mad tusser og en mindre rullepind med afstandsbånd. Jeg havde allerede funky letters med store bogstaver, så derfor måtte de små med hjem sammen med lidt patchwork cutters og en babymould.
Share:

2 kommentarer:

  1. Nøj en masse lækre ting! Er super missundelig på mange af tingene - men den der ice scoop har jeg dælme kigget længe efter! :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Glæder mig godt nok også til at få den i brug :)

      Slet

Popular Posts

Categories

Unordered List

Follow on Bloglovin

Text Widget

Blog Archive

Leveret af Blogger.

Faste læsere

Follow by Email

Labels

Søg i denne blog

Blogroll

About

Flickr

BTemplates.com

Copyright © Biancas Kageverden | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com