Vi har i et stykke tid været rigtig dårlige til at planlægge aftensmaden i god tid, og det er ret ofte endt med nogle sjove hurtig løsninger. Jeg havde derfor stukket næsen i det nye Spis Bedre blad og fundet frem til lidt lette lækre ting der måtte prøves af.
Selvom vejret de sidste par dage ikke har budt på en masse sol og derfor ikke har indbudt til en masse sommermad, er det de lette anretninger der fanger min interesse, så derfor var denne ret et oplagt valg.
Selvom vejret de sidste par dage ikke har budt på en masse sol og derfor ikke har indbudt til en masse sommermad, er det de lette anretninger der fanger min interesse, så derfor var denne ret et oplagt valg.
Retten er super nem at lave og tager ingen tid.
Vi lavede lidt om på opskriften, men ikke de vilde ændringer. I får dog alligevel opskriften her:
800 g nye kartofler
100 g haricots verts
500 g laks
1 bundt radiser
Dressing:
1 rødløg
1½ spsk dijonsennep
2 spsk rødvinseddike
3 spsk olivenolie
1 tsk salt
friskkværnet peber
3 spsk hakket persille
Skrub kartoflerne godt og kog dem i letsaltet vand i en gryde i ca. 15 minutter.
Lad bønnerne koge med, når der er ca 3 minutter tilbage af kogetiden. Hæld vandet fra og lad dem dampe af.
Dressing: Pil løget, og skær det i skiver. Rør sennep, vineddike, olie, salt og peber sammen i en salatskål. Ved løg og persille i.
Steg laksen på en pande til den er klar og giv den lidt frisk dild på toppen.
Skær radiserne i skiver og vend dem i dressingen sammen med kartofler og bønner.
Server salaten med fisken ved siden af.
Opskriften er til 4 personer. Vi varmede derfor kartoffelsalaten i microovnen dagen efter og serverede den med lidt rejer.
0 kommentarer:
Send en kommentar