Hjemme hos os: Madlavning, Bagetid, Brød og kager, Kreative påfund og Familietid. Velkommen.

onsdag den 12. september 2012

Kerteminde Kirsebærfestival - del 2

Da vi havde været på madmarkedet skulle vi ned og forsøge os med lidt retter med kirsebær, som vi selv var med til at lave. Det var Kertemindekøkkenet der stod for arrangementet sammen med FDB.

Da vi kom ind i madteltet blev vi fordelt på hold, så vi hver kom til at være med til at lave en ret.

Der var et hold der lavede Stegt rødspætte med kirsebærkompor og salat med dilddressing.
Jeg var endt på holdet der tog sig af at lave Rygeost på ristede croutoner med kirsebærsalsa:Det sidste hold stod for desserten der lød på Perlebygcreme med syltede kirsebær.
Alle retter smagte virkelig skønt og jeg synes det er en super god idé, sådan at lade folk selv komme forbi og prøve kræfter med kirsebær i maden. På den måde får man prøvet nogle nye ting af og får udvidet sin horisont. Så helt sikkert et super initiativ på festivallen. Kommer du forbi og de har det igen næste år, så sørg for at blive skrevet op til lidt tid i køkkenet.

Efter vi havde været i køkkenet mente vi det var tid at tage hjem var vi lige et smut nede forbi havnen, hvor det var muligt at se flotte biler og store skibe.Derefter passede det med at det var ved at være slut for dette års kirsebærfestival, så vi takkede også af og tog hjem efter en skøn dag med masser af kirsebær. 
Share:

3 kommentarer:

 1. Ihh hvor det lyder hyggeligt Bianca! Altså så gad man godt, at man var lidt længere sydpå når der er sådan nogle lækre arrangementer!

  SvarSlet
  Svar
  1. Kan virkelig anbefale det. Det er super hyggeligt. I må gerne låne en seng, hvis I skulle få lyst at kigge forbi her sydpå ;)

   Slet
  2. Det lyder bare rigtig dejligt og tak søde :) Det kan være vi tager jer op på tilbuddet hvis familien på Fyn ik har plads :D

   Slet

Popular Posts

Categories

Unordered List

Follow on Bloglovin

Text Widget

Blog Archive

Leveret af Blogger.

Faste læsere

Follow by Email

Labels

Søg i denne blog

Blogroll

About

Flickr

BTemplates.com

Copyright © Biancas Kageverden | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com