Hjemme hos os: Madlavning, Bagetid, Brød og kager, Kreative påfund og Familietid. Velkommen.

mandag den 17. september 2012

Praktiske detaljer i hjemmet

Vores brygges har aldrig været særlig kønt og kom hurtigt til at rode, da det bestod af en kæmpe varmtvandsbeholder og et bord, hvor der under stod vaskemaskine og tørretumbler. Der var derfor ingen opbevaringsplads og derfor endte alt ovenpå bordet og det var helt umuligt at overskue. Bunkerne voksede og overblikket forsvandt.

Det var vi blevet godt træt af, så derfor gik manden igang med at tømme bryggerset og samtidig fik vi købt en ny varmtvandsbeholder, da vi mener vi på længere sigt kan spare på vandet, idet den gamle simpelthen var kalket så meget til, at det tog alt for lang tid at få varmt vand.  

Derefter blev bryggerset malet hvidt. Der blev der målt, træ blev indkøbt, skåret til og sat op og til sidst fik det hele ligeledes en gang maling. 

Varmtvandsbeholderen har fået et fint skab omkring sig, som kun manglede den sidste detalje. Den har det fået nu. Nemlig en tavle til at notere ugeplan og fryseroversigt, så vi hele tiden har et overblik over maden og først og fremmest madplanen for ugen. 

Tavlen er en wall sticker som hurtigt og nemt blev klistret på. Derefter har manden sat en lille kurv fast indeni skabet, hvor kridtene kan ligge sammen med en svamp. Smart, ikk?!


Et andet sted, der har fået en lille ekstra detalje er vores køkken. Her har vi nemlig et rum, hvor der ikke findes skuffe eller skab til idet det er et ældre køkken vi har sat op, og det derfor er tilpasset rummet så godt vi kunne.

Netto havde for et par uger siden den perfekte løsning. Nemlig nogle fine trækasser, der bare passer perfekt i størrelsen. Målene på rummet, har nemlig gjort det svært at finde en løsning, som var holdbar på længere sigt.


Den ene trækasse bor alt mit mel nu i og den anden bliver kartofler osv. opbevaret, så det er nemt og hurtigt at få fat i.


Share:

4 kommentarer:

 1. Det er nogle rigtig fine løsninger i er kommet på der :) Det er jo sådan noget man kan lave, når man bor i eget hus - herhjemme må jeg finde mig i at der ikke er noget plads til opbevaring medmindre jeg køber møbler til det for væggene tør vi ikke skrue noget op på længere - de er simpelthen så skøre! :S

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det har du ret i. Det er ikke super nemt hvis man ikke bor til leje. Det første jeg gjorde da vi købte huset var også at sørge for at alle væggene fik en anden farve en hvid, for det var jeg godt nok træt af efter at have boet til leje rundt omkring.

   Slet
 2. Det ser godt ud! Trækasserne kan jeg rigtig godt lide :) Jeg ønsker mig et bryggers...
  Og virkelig smart med fryseropgørelse på tavle - synes altid det bliver så svært at holde styr på fryserindholdet, hvis man har det på en seddel, for så skal der streges ud og skrives på hele tiden. Tak for inspirationen, har vist stadig en rest tavlefolie liggende.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :) Kunne heller ikke stå for de fine kasser. Synes det er en god detalje, som samtidig er praktisk. Du må finde tavlefolien frem, for kan virkelig anbefale at have overblikket over fryseren på den måde :) Herhjemme smider vi altid hurtigt de der løse sedler væk.

   Slet

Popular Posts

Categories

Unordered List

Follow on Bloglovin

Text Widget

Blog Archive

Leveret af Blogger.

Faste læsere

Follow by Email

Labels

Søg i denne blog

Blogroll

About

Flickr

BTemplates.com

Copyright © Biancas Kageverden | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com