I uge 10 kom denne skønne ret på bordet. Det er helt sikkert en ret, der skal laves igen. Er især vild med ris og linse blandingen. Det giver det lige et tvist.
Opskriften er hentet fra Spis Bedre marts 2012. Den er super nem at lave og tager ingen tid.
2 personer
250 g hakket oksekød
½ porre
1 dl grønne linser
1 spsk + 1 spsk smør
3 dl vand
½ tsk + ½ tsk salt
500 g hakkede tomater
½ tsk sambal oelek
1 knsp stødte nelliker
friskkværnet sort peber
Ris til 2 personer
Rens porren og skær den i skiver. Steg halvdelen sammen med linserne i 1 spsk smør.
Hæld vandet ved og tilsæt ½ tsk salt. Lad det koge under låg i ca. 10 minutter.
Kom risene i og lad det koge yderligere 20 minutter under låg.
Imens bruges det hakkede kød i 1 spsk smør. Tilsæt resten af porren og steg det hele i ca. 3 minutter.
Tilsæt de hakkede tomater og krydr med sambal oelek, stødte nelliker og ½ tsk. salt og lidt peber.
Lad det koge uden låg i ca. 10 mintter.
Server kødsaucen med linser og ris til.
Opskriften er hentet fra Spis Bedre marts 2012. Den er super nem at lave og tager ingen tid.
2 personer
250 g hakket oksekød
½ porre
1 dl grønne linser
1 spsk + 1 spsk smør
3 dl vand
½ tsk + ½ tsk salt
500 g hakkede tomater
½ tsk sambal oelek
1 knsp stødte nelliker
friskkværnet sort peber
Ris til 2 personer
Rens porren og skær den i skiver. Steg halvdelen sammen med linserne i 1 spsk smør.
Hæld vandet ved og tilsæt ½ tsk salt. Lad det koge under låg i ca. 10 minutter.
Kom risene i og lad det koge yderligere 20 minutter under låg.
Imens bruges det hakkede kød i 1 spsk smør. Tilsæt resten af porren og steg det hele i ca. 3 minutter.
Tilsæt de hakkede tomater og krydr med sambal oelek, stødte nelliker og ½ tsk. salt og lidt peber.
Lad det koge uden låg i ca. 10 mintter.
Server kødsaucen med linser og ris til.
0 kommentarer:
Send en kommentar