Hjemme hos os: Madlavning, Bagetid, Brød og kager, Kreative påfund og Familietid. Velkommen.

fredag den 1. marts 2013

Kyllingesuppe med rodfrugter og kokosmælk

Til madplanen for uge 8 var det Spis Bedre, januar 2011 vi havde snust efter inspiration i. Da vi begge efterhånden er blevet ret glade for at bruge kokosmælk og rød karrypasta i maden, synes vi det kunne være sjovt at prøve det af i denne suppe.

Det smager virkelig himmelsk. En dejlig cremet suppe med bid i. 



Til 4 personer

400 g kyllingebryst
1 løg
2 fed hvidløg
400 g gulerødder 
400 g pastinakker
2 spsk rød karrypasta
1 spsk olivenolie
2 dl vand
1 hønsebouillonterning
2 dåser kokosmælk a' 400 ml
1 tsk salt

Tilbehør: brød (vi havde lidt hjemmelavet flute i fryseren. 

Skær kyllingekødet i mindre stykker. 

Pil og hak løg og hvidløg. 

Skræl gulerødder og pastinakker og skær dem i mindre mundrette størrelser. 

Svits grøntsagerne med karrypastaen og olien i en gryde. 

Tilsæt vand og bouillonterning og lade det koge. 

Hæld kokosmælk ved og bring igen i kog. 

Læg kyllingestykkerne i og lad det hele koge i ca. 5 minutter under låg til kyllingen er gennemkogt. 

Si væsken fra i en skål og blend den skummende med en stavblender. 

Smag til med salt og hæld det tilbage i gryden. 

Server suppen med lidt lækkert brød til. 
Share:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Popular Posts

Categories

Unordered List

Follow on Bloglovin

Text Widget

Blog Archive

Leveret af Blogger.

Faste læsere

Labels

Søg i denne blog

Blogroll

About

Flickr

BTemplates.com

Copyright © Biancas Kageverden | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com