Hjemme hos os: Madlavning, Bagetid, Brød og kager, Kreative påfund og Familietid. Velkommen.

søndag den 7. juli 2013

Skøn sommerweekend

Denne weekend har været super skøn på vejrfronten. Derfor blev jeg rigtig glad, da min morfar og mormor kiggede forbi.

Morfar havde planter med til vores bed i forhaven, så der blev knoklet i solen og resultatet er altså blevet rigtig godt.Nu skal jeg bare sørge for at holde det ved lige, så det ikke ender med at se sådan her ud igen.


Og så så det ikke engang slemt ud den dag. Det er lige før vi har haft skvadderkål der var højere end hækken. Så jeg er spændt på hvordan det bliver når det hele vokser til.

Har du været ude og nyde solen? Måske arbejdet lidt i haven eller været til en af de mange loppemarkeder, der altid blomstrer frem i den danske sommer
Share:

2 kommentarer:

 1. Iiih altså - der er gået total arbejdsmode i min "ferie" herhjemme, så jeg får slet ikke fulgt nok med. Godt jeg har en lille halv times tid med min kaffekop her til morgen, hvor jeg lige kan få læst lidt op ;)

  Ps. hvor ser haven dog skøn ud. Håber du kan overkomme og "huske" at passe det hele. Det er jo så skønt, når bare det bliver passet :) Grøne fingre får jeg aldrig, så jeg synes du er sej, at du kaster dig ud i det ;) RESPEEEKT! :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Puha har du mange sommerferie vagter? Det er med at nyde de små øjeblikke så ;)

   Takker for rosen. Har bestemt ikke grønne fingre. Kan virkelig slå ALT ihjel. Selv min rabarber (der ellers skulle kunne vokse alle steder) er død. Men noget lykkes åbenbart, så håber det her bed af noget af det. Min morfar er tidligere blomsterhandler, så han har valgt noget han mener jeg kan holde ;)

   Slet

Popular Posts

Categories

Unordered List

Follow on Bloglovin

Text Widget

Blog Archive

Leveret af Blogger.

Faste læsere

Follow by Email

Labels

Søg i denne blog

Blogroll

About

Flickr

BTemplates.com

Copyright © Biancas Kageverden | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com