Til den lette spidskåls og gulerodssalat fik vi farsbrød med
masser af grønt.
Da jeg havde brugt min spirelli til gulerødderne blev der
midten og enden af gulerødderne til overs. Dem brugte jeg i farsbrødet, så de
ikke endte med at gå til spilde.
500 g hakket svinekød
1 porre
ca. 4 gulerødder i alt eller rester fra spirelli svarende hertil
1 æg
1 dl tomatpure
1 spsk worcestershiresauce
1 spsk dijonsennep
½ spsk tørret oregano
salt og peber
400 g frosset spinat
180 g blok ost ala feta
1 porre
ca. 4 gulerødder i alt eller rester fra spirelli svarende hertil
1 æg
1 dl tomatpure
1 spsk worcestershiresauce
1 spsk dijonsennep
½ spsk tørret oregano
salt og peber
400 g frosset spinat
180 g blok ost ala feta
Tø spinaten op og si væden fra.
Tænd ovnen på 180 grader
Hak porren fint sammen med gulerødderne i en foodprocessor.
Kom dem i en skål sammen med svinekød, æg, tomatpure,
worcestershiresauce, dijonsennep, oregano salt og peber.
Rør det hele godt sammen og fordel det på et stykke
bagepapir.
Smuldr blok osten og kom den sammen med spinaten ovenpå
farsen. Rul farsen sammen og tryk enderne
sammen så fyldet bliver inde i rullen.
Kom rullen i en smurt brødform, eller en form foret med
bagepapir.
Bag i ovnen i 1 time og 15 minutter.
0 kommentarer:
Send en kommentar