En hurtig og nem salat, som smager bedst hvis den bliver
lavet i god tid, så den kan nå at trække med dressingen. Det smager helt
fantastisk og frisk, så kan sagtens serveres til tungere tilbehør.
Salaten fylder rigtig meget, så tag en stor skål i brug.
Da jeg bruger min spirelli til gulerødderne, blev der en
rest tilbage, som jeg brugte i farsbrødet, som vi fik til. Opskriften på denne
kommer på bloggen senere.
Dressing:
1 fed hvidløg
1 økologisk citron
2 tsk sødemiddel eller sukker
5 spsk ekstra jomfru olivenolie
1 økologisk citron
2 tsk sødemiddel eller sukker
5 spsk ekstra jomfru olivenolie
1 spidskål
6 gulerødder
Drys:
½ dl sesamfrø
½ dl græskarkerner
½ dl græskarkerner
Pil og hak hvidløget fint.
Riv skrællen på citronen og pres saften.
Bland det med resten.
Snit spidskål i mindre stykker og skræl gulerødderne, som
skæres ud i passende stykker.
Bland det hele med dressingen.
Rist sesamfrø og græskarkerner på en tør pande og drys over
salaten.
0 kommentarer:
Send en kommentar