Hjemme hos os: Madlavning, Bagetid, Brød og kager, Kreative påfund og Familietid. Velkommen.

fredag den 9. september 2011

Grøn salat med asparges

Denne opskrift er som mange af de andre fundet i et af mine Spis Bedre blade, denne gang det fra juni 2010.

Opskriften er til 20 personer og tager ca. 20 min. at lave.


Det er den forreste grønne salat og vinaigretten i flasken, der her kommer opskriften på.

2 bundter grønne asparges (a 250 g)
3 pakker sukkerærter (a 150 g)
200 g blandet grøn salat
2 bundter dild

Skær den nederste del af aspargesene af, og skær dem i stykker. Kog dem i letsaltet vand 3-5 min. Lad sukkerærterne koge med, når der er 1 min tilbage af kogetiden. Afkøl hurtigt asparges og sukkerærter i iskoldt vand, så de beholder den grønne farve.

(vælger du frosne aspages behøver du ikke koge dem. De skal bare tø op. Det samme gælder, hvis sukkerærterne er frosne)

Vend salaten med asparges og sukkerærter. Pluk dilden, og ven den i salaten.

Vinaigrette:
2 spsk. rapskimolie
2 spsk olivenolie
1 ½ spsk hvid balsamico
1 tsk urtesalt
friskkværnet sort peber

Rør alle ingredienserne sammen.
Share:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Popular Posts

Categories

Unordered List

Follow on Bloglovin

Text Widget

Blog Archive

Leveret af Blogger.

Faste læsere

Follow by Email

Labels

Søg i denne blog

Blogroll

About

Flickr

BTemplates.com

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com