Hjemme hos os: Madlavning, Bagetid, Brød og kager, Kreative påfund og Familietid. Velkommen.

fredag den 31. august 2012

din og min kogebog - min opskrift blev valgt!

McDonald's har samlet en kogebog med opskrifter, som skal gøre hverdagen nemmere og sundere for forældre og børn. Konceptet går ud på at det er opskrifter, der gør det nemt at få børnene med i køkkenet og lave et sundt måltid uden det er ekstra tidskrævende.

Jeg har tidligere skrevet om konceptet her, da jeg synes det er et vigtigt emne at tage op, da madlavningen er en stor del af din og min hverdag.

Opskrifterne i kogebogen er opskrifter, som det er folk som dig og mig, der har indsendt. Herefter er de blevet testet og udvalgt af testfamilier. Jeg har været så heldig at min opskrift med Wraps med laks og smøreost er blevet udvalgt, så den fra 1. september vil være at finde i kogebogen sammen med en masse andre skønne børnevenlige opskrifter. Bogen kan købes i McDonald's restauranter over hele landet.

Jeg synes bogens opsætning er genial, da den giver børnene en chance for at forstå opskrifterne og der er tilmed opskrifter, som er markeret med en stjerne, som betyder at børn kan lave opskrifterne selv. Heri blandt findes min opskrift, hvilket jeg kun kan give dem ret i. Jeg er sikker på denne bog kan give mange succesoplevelser for børnene og nogle hyggelige køkkenstunder i familien.

Et billede af bogen skal I ikke snydes for, den er så fin.Den fine opsætning, som gør det nemt at forstå hvilke ingredienser, der skal bruges og hvor meget af hver skal I da også lige se.


Share:

6 kommentarer:

 1. Tillykke med det, det er da sejt :-)

  KH
  Birthe

  SvarSlet
 2. Stort tillykke Bianca :D Det er totalt cool at du også har fået en opskrift med i bogen! Så kan du også officielt kalde dig for kogebogsskribent ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak.. Det er da lidt sejt synes jeg. Bare ærgeligt det er med anonym i bogen. Men synes det er en super fed idé de har fået lavet.

   Slet
 3. Hurraaaa, så kom den :) Dejligt du også har set, hvor lækker den lille svend er, og med et super godt billede til din opskrift. :) SÅDAN! VI er lidt seje vi to, hva? :D Haha.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det lykkedes :) Kan godt se hvad du mener med billederne. ;) Synes altså vi er ret seje ;)

   Slet

Popular Posts

Categories

Unordered List

Follow on Bloglovin

Text Widget

Blog Archive

Leveret af Blogger.

Faste læsere

Follow by Email

Labels

Søg i denne blog

Blogroll

About

Flickr

BTemplates.com

Copyright © Biancas Kageverden | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com