Denne opskrift er som mange af de andre fundet i et af mine Spis Bedre blade, denne gang det fra juni 2010.
Opskriften er til 20 personer og tager ca. 20 min. at lave.
Det er den forreste grønne salat og vinaigretten i flasken, der her kommer opskriften på.
2 bundter grønne asparges (a 250 g)
3 pakker sukkerærter (a 150 g)
200 g blandet grøn salat
2 bundter dild
Skær den nederste del af aspargesene af, og skær dem i stykker. Kog dem i letsaltet vand 3-5 min. Lad sukkerærterne koge med, når der er 1 min tilbage af kogetiden. Afkøl hurtigt asparges og sukkerærter i iskoldt vand, så de beholder den grønne farve.
(vælger du frosne aspages behøver du ikke koge dem. De skal bare tø op. Det samme gælder, hvis sukkerærterne er frosne)
Vend salaten med asparges og sukkerærter. Pluk dilden, og ven den i salaten.
Vinaigrette:
2 spsk. rapskimolie
2 spsk olivenolie
1 ½ spsk hvid balsamico
1 tsk urtesalt
friskkværnet sort peber
Rør alle ingredienserne sammen.
Opskriften er til 20 personer og tager ca. 20 min. at lave.
Det er den forreste grønne salat og vinaigretten i flasken, der her kommer opskriften på.
2 bundter grønne asparges (a 250 g)
3 pakker sukkerærter (a 150 g)
200 g blandet grøn salat
2 bundter dild
Skær den nederste del af aspargesene af, og skær dem i stykker. Kog dem i letsaltet vand 3-5 min. Lad sukkerærterne koge med, når der er 1 min tilbage af kogetiden. Afkøl hurtigt asparges og sukkerærter i iskoldt vand, så de beholder den grønne farve.
(vælger du frosne aspages behøver du ikke koge dem. De skal bare tø op. Det samme gælder, hvis sukkerærterne er frosne)
Vend salaten med asparges og sukkerærter. Pluk dilden, og ven den i salaten.
Vinaigrette:
2 spsk. rapskimolie
2 spsk olivenolie
1 ½ spsk hvid balsamico
1 tsk urtesalt
friskkværnet sort peber
Rør alle ingredienserne sammen.
0 kommentarer:
Send en kommentar