Hjemme hos os: Madlavning, Bagetid, Brød og kager, Kreative påfund og Familietid. Velkommen.

torsdag den 16. december 2010

Jeg er i live! - overspringshandlinger

Så er det ved at være tiden hvor jeg begynder at få tid til julen. Altså at lukke julen helt ind, for indtil nu har den bare stået så fint udenfor min verden og banket stille. Jovist har jeg fået lavet småkager og lidt oppyntning (dog meget lidt) er der da også kommet frem. Men julefreden - den der fred hvor man bare kan sidde og se på julelys og mærke at alt er rart og godt. Den må altså gerne komme nu!

Sidste uge smuttede jeg mandag til min sidste undervisningsdag i Herning og så stod det ellers på eksamenslæsning. Har skrevet eksamenssynopsis i weekenden og med en hukommelse, der har været skadet efter mit lille biluheld, var jeg nødt til at få læst op. Så tog ferie resten af ugen til at få læst.

Igår fik jeg så beskeden at min synopsis er godkendt til eksamen i januar, så nu forsøger jeg at få bøgerne lagt på juleferie. Kan godt mærke de spøger lidt, men jeg vil altså også have jul i år!

Da jeg ikke kan sidde stille hele tiden, har der da også være plads til lidt overspringshandlinger. En af dem var, at jeg bare måtte prøve mine snefnug udstikkere af i år. Så det blev gjort en eftermiddag da hovedet havde fået nok.

Fra julekagebagningsweekenden var der lidt kager tilovers, der ikke var blevet pyntet, så det kom der det her resultat ud af:


Share:

1 kommentar:

  1. De er bare SÅ fede de udstikker der, jeg er i hvertfald meget glade for mine !!

    Hyggehygge
    Marianne

    SvarSlet

Popular Posts

Categories

Unordered List

Follow on Bloglovin

Text Widget

Blog Archive

Leveret af Blogger.

Faste læsere

Follow by Email

Labels

Søg i denne blog

Blogroll

About

Flickr

BTemplates.com

Copyright © Biancas Kageverden | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com