Da jeg har set en del herinde i blogland, der har lavet knækbrød, har jeg længe villet forsøge mig også. Da jeg snuste rundt i Amo's Den Store Bagebog 3 faldt jeg over en opskrift, så den har jeg prøvet af:
Ca. 25 stk:
Bland alle ingredienser og ælt dem sammen til en fast dej
Ca. 25 stk:
200 g Amo hvedemel
1 1/4 dl olie
ca 2 dl vand
50 g havregryn
50 g græskarkerner
50 g hørfrø
50 g solsikkekerner
50 g sesamfrø
1 tsk bagepulver
1 1/2 tsk salt
Pynt:
Birkes, sesamfrø, solsikkefrø eller hørfrø
Bland alle ingredienser og ælt dem sammen til en fast dej
Del dejen i to lige store dele og rul ud så tyndt som muligt på et stykke bagepapir. (jeg mindedes at have læst at det var nemmere hvis det lå mellem to stykker bagepapir, så det gjorde jeg)
Skær dejen ud i firkanter med en skarp kniv
Læg bagepapiret direkte over på bagepladen.
Pensling: Vand og drys med pynt
Bagetid: Ca 25 min midt i en 200 grader forvarmet ovn (varmluft 180 grader) eller til de er gyldne.
0 kommentarer:
Send en kommentar