Denne weekend har været en af de få uden planer, og hvor manden min ikke har skullet arbejde. Det skulle bare nydes. Samtidig havde vi igår været kærester i 6½ år, så bliver man jo lidt sentimental. Derfor startede dagen med lidt lækker brunch på Eydes i Odense. Kan varmt anbefale deres buffet brunch, den er super lækker og har et bredt udvalg. Bagefter fik vi shoppet de sidste julegaver og fik set film og hygget.
Men da jeg jo har kørt i et rimelig højt tempo i et godt stykke tid, havde jeg lidt svært ved at slappe af. Endte derfor med at få gjort 3 portioner honningkagedej klar til køleskabet og fik bagt jule-cupcakes. Honningkagerne kommer der mere om senere, men her er mine jule-cupcakes (de er pyntet med en rest af mascarpone creme, jeg havde liggende i fryseren):
Opskriften er fra Mad & Bolig bladet fra oktober 2008:
ca. 18 stk (jeg fik 24)
200 g græsk yoghurt 1 % (brug yoghurt natural)
300 g sukker
300 g mel
150 g finthakkede mandler
125 g smeltet smør
3 æg
1 tsk kanel
2 tsk bagepulver
Tænd ovnen på 200 grader. Smelt smærret i en lille kasserolle.
Hæld alle ingredienserne i en bageskål og rør dem sammen med en grydeske.
Hæld dejen i muffinsforme - formene skal fyldes halvt.
Bag kagerne i 15 minutter og afkøl på en bagerist.
Men da jeg jo har kørt i et rimelig højt tempo i et godt stykke tid, havde jeg lidt svært ved at slappe af. Endte derfor med at få gjort 3 portioner honningkagedej klar til køleskabet og fik bagt jule-cupcakes. Honningkagerne kommer der mere om senere, men her er mine jule-cupcakes (de er pyntet med en rest af mascarpone creme, jeg havde liggende i fryseren):
Opskriften er fra Mad & Bolig bladet fra oktober 2008:
ca. 18 stk (jeg fik 24)
200 g græsk yoghurt 1 % (brug yoghurt natural)
300 g sukker
300 g mel
150 g finthakkede mandler
125 g smeltet smør
3 æg
1 tsk kanel
2 tsk bagepulver
Tænd ovnen på 200 grader. Smelt smærret i en lille kasserolle.
Hæld alle ingredienserne i en bageskål og rør dem sammen med en grydeske.
Hæld dejen i muffinsforme - formene skal fyldes halvt.
Bag kagerne i 15 minutter og afkøl på en bagerist.
Nam nam Bianca!
SvarSletDe ser bare SÅ lækre ud!!! Jeg har også lavet honningkager i år... er spændt på at se hvordan dine er blevet :D
De smager vildt godt de cupcakes, i ved slet ikke hvad i går glip af, uhmmmmm, men der spises kun en enkelt for så er smagsløgene mættet med lækker kage :-)
SvarSlet