Uh det er ved at været et godt stykke tid siden, at jeg har eksperimenteret med nye opskrifter på brød og boller. Men da vi snart går ind i et nyt år, som jeg på forhånd ved bliver fyldt godt op i hverdagen, skal der altså lidt gode hurtige mellemmåltider til. Har derfor kigget lidt rundt i Amo's Den store Bagebog 3 og faldt over denne skønne opskrift:
ca. 18 stk (som det kan ses på billedet blev det til 24 stk for mig)
500 g Amo Hvedemel
15 g gær
ca. 5 dl koldt vand
3 dl kærnemælk
1 tsk salt
250 g müsli med masser af frugt og nødder
Opløs gæren i vandet, tilsæt kærnemælk, salt og müsli.
Tilsæt hvedemelet lidt ad gangen, dejen skal være en smule klistret. Dæk skålen med plastfilm og sæt den i køleskabet natten over.
Rør dejen igennem, fordel den med to skeer i smurte muffinforme og lad dem hæve, lunt og tildækket i ca. 45-60 min.
Bagetid: ca. 15-20 min midt i en 225 grader forvarmet ovn. (varmluft 210 grader) til de er gyldne.
ca. 18 stk (som det kan ses på billedet blev det til 24 stk for mig)
500 g Amo Hvedemel
15 g gær
ca. 5 dl koldt vand
3 dl kærnemælk
1 tsk salt
250 g müsli med masser af frugt og nødder
Opløs gæren i vandet, tilsæt kærnemælk, salt og müsli.
Tilsæt hvedemelet lidt ad gangen, dejen skal være en smule klistret. Dæk skålen med plastfilm og sæt den i køleskabet natten over.
Rør dejen igennem, fordel den med to skeer i smurte muffinforme og lad dem hæve, lunt og tildækket i ca. 45-60 min.
Bagetid: ca. 15-20 min midt i en 225 grader forvarmet ovn. (varmluft 210 grader) til de er gyldne.
0 kommentarer:
Send en kommentar