Så blev endnu et af produkterne fra goodiebags'ne prøvet af. Denne gang var det Arlas nye Buko ost med radisse og purløg. Anledningen var at mine forældre kom forbi til spisning, så selvfølgelig skulle der prøves lidt nyt af.
Det er super nemt at lave og smagte rigtig godt, så det er helt sikkert en smagssammensætning jeg kan anbefale.
Det er hvad der skal bruges:
Kyllinge fileter
Røget skinke
Buko flødeost
Kyllingefileterne skæres igennem midten sådan at de kan "åbnes", men ikke så meget at det bliver til to fileter.
Herpå smøres smøreosten og filterne lægges sammen igen. Skinken rulles om og de lægges på en rist med et fad med vand under, så evt. fedtstof drypper fra uden at sætte sig i fadet.
Bages i 20-30 minutter i ovnen ved 200 grader. Tiden afhænger af fileternes størrelse.
Klar til servering:
Det færdige resultat:
Det er super nemt at lave og smagte rigtig godt, så det er helt sikkert en smagssammensætning jeg kan anbefale.
Det er hvad der skal bruges:
Kyllinge fileter
Røget skinke
Buko flødeost
Kyllingefileterne skæres igennem midten sådan at de kan "åbnes", men ikke så meget at det bliver til to fileter.
Herpå smøres smøreosten og filterne lægges sammen igen. Skinken rulles om og de lægges på en rist med et fad med vand under, så evt. fedtstof drypper fra uden at sætte sig i fadet.
Bages i 20-30 minutter i ovnen ved 200 grader. Tiden afhænger af fileternes størrelse.
Klar til servering:
Det færdige resultat:
Mmm det ser godt ud :) kunne godt forstille mig at det smager skønt
SvarSletUhm, de ser virkelig lækre ud!! :-)
SvarSletMange hilsner
Birthe
Orrrh hvor ser det altså lækkert ud. Nammenaam
SvarSletDet smagte fantastisk, mums. :)
SvarSlet