Hjemme hos os: Madlavning, Bagetid, Brød og kager, Kreative påfund og Familietid. Velkommen.

onsdag den 16. marts 2011

Kylling med buko ost fra Arla svøbt i røget skinke

Så blev endnu et af produkterne fra goodiebags'ne prøvet af. Denne gang var det Arlas nye Buko ost med radisse og purløg. Anledningen var at mine forældre kom forbi til spisning, så selvfølgelig skulle der prøves lidt nyt af.

Det er super nemt at lave og smagte rigtig godt, så det er helt sikkert en smagssammensætning jeg kan anbefale.

Det er hvad der skal bruges:
Kyllinge fileter
Røget skinke
Buko flødeost


Kyllingefileterne skæres igennem midten sådan at de kan "åbnes", men ikke så meget at det bliver til to fileter.

Herpå smøres smøreosten og filterne lægges sammen igen. Skinken rulles om og de lægges på en rist med et fad med vand under, så evt. fedtstof drypper fra uden at sætte sig i fadet. 


Bages i 20-30 minutter i ovnen ved 200 grader. Tiden afhænger af fileternes størrelse.

Klar til servering:


Det færdige resultat:

Share:

4 kommentarer:

  1. Mmm det ser godt ud :) kunne godt forstille mig at det smager skønt

    SvarSlet
  2. Uhm, de ser virkelig lækre ud!! :-)

    Mange hilsner
    Birthe

    SvarSlet
  3. Orrrh hvor ser det altså lækkert ud. Nammenaam

    SvarSlet
  4. Det smagte fantastisk, mums. :)

    SvarSlet

Popular Posts

Categories

Unordered List

Follow on Bloglovin

Text Widget

Blog Archive

Leveret af Blogger.

Faste læsere

Follow by Email

Labels

Søg i denne blog

Blogroll

About

Flickr

BTemplates.com

Copyright © Biancas Kageverden | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com