Hjemme hos os: Madlavning, Bagetid, Brød og kager, Kreative påfund og Familietid. Velkommen.

tirsdag den 15. marts 2011

Kyllingesalat med persillerødder og sojamandler

Søndag formiddag blev jo brugt i sengen, med tegnefilm og hyggelig morgenmad. Samtidig fik jeg snust lidt til de blade vi fik med fra sponsorerne:

Smag og behag, marts 2011
Mad!, februar 2011

I Mad! blev jeg inspireret af opskriften: "Kyllingesalat med kinaradise og sojamandler.

Da jeg ikke kunne finde nogen kinaradiser, blev opskriften tilpasset til hvad jeg nu lige havde.


Tid: 30 minutter (lykkedes mig dog at bruge en time)
Antal personer: 2

2 kyllingebryster
olivenolie
salt
150 g kinaradise (brugte revede persillerødder)
100 g blandede salatblade (blev til spinaten fra den anden dag)
2 advocadoer
lidt friskpresset limesaft (brugte citronsaft fra køleskabet)
salt

Sojamandler:
100 g mandler
2 spsk soja
2 spsk flydende honning (brugte lys sirup, da honningen var sluppet op)

Tilbehør:
Groft brød (en rest fra fryseren)

Steg kyllingebrysterne i olie på en pande på begge sider, til de er gyldne og gennemstegte. Krydr med salt. (da kyllingebrysterne var rimelig tykke, blev de efter de var brunet bagt i ovnen)

Sojamandler: Tænd ovnen på 180 grader. Ved mandlerne med soja og honning (lys sirup), læg dem på en bradepande med bagepapir, og steg dem i ovnen i 12-14 minutter, til de er sprøde. Ved jævnligt rundt i dem undervejs. Lad mandlerne køle helt af på en tallerken.

Skræl kinaradisen, og skær den i så tynde skiver som muligt, fx. på et mandolinjern. (skrællede persillerødderne og rev dem på et rivejern)

Skyl salaten grundigt. Halver advocadoerne, fjern stenen og skær kødet i skiver.

Vend kinaradise (persillerødder) og salat sammen med limesaft, lidt olivenolie og salt.

Servering: Anret salaten med advocado, sojamandler og kyllingebryst skåret i skiver. Spis groft brød til.

Anbefaling: Kan varmt anbefale sojamandlerne som topping til forskellige salater, de var bare super gode!

Jeg brugte Grøn Balances ekstra Økologisk ekstra jomfru olivenolie, som var med i sponsorposerne fra madbloggertræffet. Den har en rigtig god smag og kan varmt anbefales til salater.

Share:

2 kommentarer:

  1. Hvor ser det lækkert ud, Bianca :-)
    Må da vist prøve de soyamandler......

    Kh
    Birthe

    SvarSlet
  2. det ser rigtig lækkert ud!

    SvarSlet

Popular Posts

Categories

Unordered List

Follow on Bloglovin

Text Widget

Blog Archive

Leveret af Blogger.

Faste læsere

Labels

Søg i denne blog

Blogroll

About

Flickr

BTemplates.com

Copyright © Biancas Kageverden | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com