Søndag formiddag blev jo brugt i sengen, med tegnefilm og hyggelig morgenmad. Samtidig fik jeg snust lidt til de blade vi fik med fra sponsorerne:
Smag og behag, marts 2011
Mad!, februar 2011
I Mad! blev jeg inspireret af opskriften: "Kyllingesalat med kinaradise og sojamandler.
Da jeg ikke kunne finde nogen kinaradiser, blev opskriften tilpasset til hvad jeg nu lige havde.
Tid: 30 minutter (lykkedes mig dog at bruge en time)
Antal personer: 2
2 kyllingebryster
olivenolie
salt
150 g kinaradise (brugte revede persillerødder)
100 g blandede salatblade (blev til spinaten fra den anden dag)
2 advocadoer
lidt friskpresset limesaft (brugte citronsaft fra køleskabet)
salt
Sojamandler:
100 g mandler
2 spsk soja
2 spsk flydende honning (brugte lys sirup, da honningen var sluppet op)
Tilbehør:
Groft brød (en rest fra fryseren)
Steg kyllingebrysterne i olie på en pande på begge sider, til de er gyldne og gennemstegte. Krydr med salt. (da kyllingebrysterne var rimelig tykke, blev de efter de var brunet bagt i ovnen)
Sojamandler: Tænd ovnen på 180 grader. Ved mandlerne med soja og honning (lys sirup), læg dem på en bradepande med bagepapir, og steg dem i ovnen i 12-14 minutter, til de er sprøde. Ved jævnligt rundt i dem undervejs. Lad mandlerne køle helt af på en tallerken.
Skræl kinaradisen, og skær den i så tynde skiver som muligt, fx. på et mandolinjern. (skrællede persillerødderne og rev dem på et rivejern)
Skyl salaten grundigt. Halver advocadoerne, fjern stenen og skær kødet i skiver.
Vend kinaradise (persillerødder) og salat sammen med limesaft, lidt olivenolie og salt.
Servering: Anret salaten med advocado, sojamandler og kyllingebryst skåret i skiver. Spis groft brød til.
Anbefaling: Kan varmt anbefale sojamandlerne som topping til forskellige salater, de var bare super gode!
Jeg brugte Grøn Balances ekstra Økologisk ekstra jomfru olivenolie, som var med i sponsorposerne fra madbloggertræffet. Den har en rigtig god smag og kan varmt anbefales til salater.
Smag og behag, marts 2011
Mad!, februar 2011
I Mad! blev jeg inspireret af opskriften: "Kyllingesalat med kinaradise og sojamandler.
Da jeg ikke kunne finde nogen kinaradiser, blev opskriften tilpasset til hvad jeg nu lige havde.
Tid: 30 minutter (lykkedes mig dog at bruge en time)
Antal personer: 2
2 kyllingebryster
olivenolie
salt
150 g kinaradise (brugte revede persillerødder)
100 g blandede salatblade (blev til spinaten fra den anden dag)
2 advocadoer
lidt friskpresset limesaft (brugte citronsaft fra køleskabet)
salt
Sojamandler:
100 g mandler
2 spsk soja
2 spsk flydende honning (brugte lys sirup, da honningen var sluppet op)
Tilbehør:
Groft brød (en rest fra fryseren)
Steg kyllingebrysterne i olie på en pande på begge sider, til de er gyldne og gennemstegte. Krydr med salt. (da kyllingebrysterne var rimelig tykke, blev de efter de var brunet bagt i ovnen)
Sojamandler: Tænd ovnen på 180 grader. Ved mandlerne med soja og honning (lys sirup), læg dem på en bradepande med bagepapir, og steg dem i ovnen i 12-14 minutter, til de er sprøde. Ved jævnligt rundt i dem undervejs. Lad mandlerne køle helt af på en tallerken.
Skræl kinaradisen, og skær den i så tynde skiver som muligt, fx. på et mandolinjern. (skrællede persillerødderne og rev dem på et rivejern)
Skyl salaten grundigt. Halver advocadoerne, fjern stenen og skær kødet i skiver.
Vend kinaradise (persillerødder) og salat sammen med limesaft, lidt olivenolie og salt.
Servering: Anret salaten med advocado, sojamandler og kyllingebryst skåret i skiver. Spis groft brød til.
Anbefaling: Kan varmt anbefale sojamandlerne som topping til forskellige salater, de var bare super gode!
Jeg brugte Grøn Balances ekstra Økologisk ekstra jomfru olivenolie, som var med i sponsorposerne fra madbloggertræffet. Den har en rigtig god smag og kan varmt anbefales til salater.
Hvor ser det lækkert ud, Bianca :-)
SvarSletMå da vist prøve de soyamandler......
Kh
Birthe
det ser rigtig lækkert ud!
SvarSlet