Hjemme hos os: Madlavning, Bagetid, Brød og kager, Kreative påfund og Familietid. Velkommen.

tirsdag den 15. marts 2011

Kyllingesalat med persillerødder og sojamandler

Søndag formiddag blev jo brugt i sengen, med tegnefilm og hyggelig morgenmad. Samtidig fik jeg snust lidt til de blade vi fik med fra sponsorerne:

Smag og behag, marts 2011
Mad!, februar 2011

I Mad! blev jeg inspireret af opskriften: "Kyllingesalat med kinaradise og sojamandler.

Da jeg ikke kunne finde nogen kinaradiser, blev opskriften tilpasset til hvad jeg nu lige havde.


Tid: 30 minutter (lykkedes mig dog at bruge en time)
Antal personer: 2

2 kyllingebryster
olivenolie
salt
150 g kinaradise (brugte revede persillerødder)
100 g blandede salatblade (blev til spinaten fra den anden dag)
2 advocadoer
lidt friskpresset limesaft (brugte citronsaft fra køleskabet)
salt

Sojamandler:
100 g mandler
2 spsk soja
2 spsk flydende honning (brugte lys sirup, da honningen var sluppet op)

Tilbehør:
Groft brød (en rest fra fryseren)

Steg kyllingebrysterne i olie på en pande på begge sider, til de er gyldne og gennemstegte. Krydr med salt. (da kyllingebrysterne var rimelig tykke, blev de efter de var brunet bagt i ovnen)

Sojamandler: Tænd ovnen på 180 grader. Ved mandlerne med soja og honning (lys sirup), læg dem på en bradepande med bagepapir, og steg dem i ovnen i 12-14 minutter, til de er sprøde. Ved jævnligt rundt i dem undervejs. Lad mandlerne køle helt af på en tallerken.

Skræl kinaradisen, og skær den i så tynde skiver som muligt, fx. på et mandolinjern. (skrællede persillerødderne og rev dem på et rivejern)

Skyl salaten grundigt. Halver advocadoerne, fjern stenen og skær kødet i skiver.

Vend kinaradise (persillerødder) og salat sammen med limesaft, lidt olivenolie og salt.

Servering: Anret salaten med advocado, sojamandler og kyllingebryst skåret i skiver. Spis groft brød til.

Anbefaling: Kan varmt anbefale sojamandlerne som topping til forskellige salater, de var bare super gode!

Jeg brugte Grøn Balances ekstra Økologisk ekstra jomfru olivenolie, som var med i sponsorposerne fra madbloggertræffet. Den har en rigtig god smag og kan varmt anbefales til salater.

Share:

2 kommentarer:

  1. Hvor ser det lækkert ud, Bianca :-)
    Må da vist prøve de soyamandler......

    Kh
    Birthe

    SvarSlet

Popular Posts

Categories

Unordered List

Follow on Bloglovin

Text Widget

Blog Archive

Leveret af Blogger.

Faste læsere

Follow by Email

Labels

Søg i denne blog

Blogroll

About

Flickr

BTemplates.com

Copyright © Biancas Kageverden | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com