Så er det forår og jeg synes efterhånden det er tid til at få skudt et nyt projekt igang her på bloggen.
Denne gang er det Amo der har inspireret mig med deres nye mel af nordisk korn.
Om deres nye melsorter skriver de i deres pressemeddelelse følgende:
Lyder det ikke bare lækkert?! - Jeg glæder mig i hvert fald til at komme igang.
Skulle du selv have lyst til at komme igang, kan du hente dit helt eget opskrifthæfte fra Amo hos din lokale forhandler.
Her til aften gik jeg igang med en surdej, der skal bruges til et valnøddebrød med fuldkorn.
Jeg har aldrig før prøvet at lave surdej, så jeg er godt nok spændt på at se om det overhovedet vil lykkes dette første skridt mod Et Godt Brød.
Denne gang er det Amo der har inspireret mig med deres nye mel af nordisk korn.
Om deres nye melsorter skriver de i deres pressemeddelelse følgende:
Lyder det ikke bare lækkert?! - Jeg glæder mig i hvert fald til at komme igang.
Skulle du selv have lyst til at komme igang, kan du hente dit helt eget opskrifthæfte fra Amo hos din lokale forhandler.
Her til aften gik jeg igang med en surdej, der skal bruges til et valnøddebrød med fuldkorn.
Jeg har aldrig før prøvet at lave surdej, så jeg er godt nok spændt på at se om det overhovedet vil lykkes dette første skridt mod Et Godt Brød.
Pøj pøj med surdejen. Jeg er selv i gang, og indtil videre ser det ud til at den lever. Jeg har fået bagt den første omgang med min nye surdej, indlægget kommer på en af de nærmeste dage.
SvarSletTak tak.
SletJeg er godt nok spændt på at se hvordan det ender :)