Hjemme hos os: Madlavning, Bagetid, Brød og kager, Kreative påfund og Familietid. Velkommen.

tirsdag den 24. juli 2012

Dagens sunde indlæg - jordbær/banan smoothie

Nu har jeg kigget lidt på den udfordring jeg fik af Heidi. Ikke fordi jeg har løst den helt, men har snuset lidt rundt i low carb verdenen eller det vil sige i hvert fald en noget sundere verden end den jeg normalt begiver mig rundt i.

Dette fordi jeg jo spiser lidt oftere her sidst i graviditeten og samtidig ikke kan klare for store portioner. Derfor har jeg forsøgt at finde nogle lidt sundere alternativer, der mætter.

Jeg vil fremadrettet forsøge at finde nogle sunde indslag, som måske kan give lidt inspiration til andre også. Jeg er nu ikke sikker på, at jeg kan finde en ny ting hver dag, men så længe jeg bliver klogere og kan inspirere er jeg tilfreds.

Da vejret jo har været skønt idag, faldt mit valg hurtigt på en opskrift på jordbær/banan smoothie. 

I opskriften jeg fandt skulle der bruges valleproteinpulver. Da det jo ikke er noget jeg lige har liggende, foreslog min veninde at jeg skulle komme havregryn i istedet. Opskriften endte derfor med at se nogenlunde således ud:

2 glas:
4 dl æblejuice
300 g frosne jordbær
1 banan
2 spsk havregryn

Det hele blendes sammen og nydes koldt.Share:

4 kommentarer:

 1. Ja jeg ved også godt den er svær!
  Jeg sidder også og drikker smoothie lige nu (dog også med grøntsager) - har fået en rigtig god blender i tidlig fødselsdagsgave, og den skal udnyttes på det groveste.
  Glæder mig til at se om der også kommer kager :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er jo en helt anden verden. Målet er at få lavet en kage, men tør vist ikke love jeg når det lige med det samme. Vil gerne lære ingredienserne lidt at kende først. Men spændende projekt det er det. :-)
   Lyder altså som en super fed gave du der har fået dig. Dejligt :-)

   Slet
  2. Jeg ved godt der er mange ingredienser der skal erstatte sukkeret og melet, og det kan tage en evighed at finde de steder det bedst kan betale sig at købe det. Men det er nu også hyggeligt at sætte sig ind - i hvert fald for mig, nu hvor det er blevet en livsstil :-)

   Slet
  3. Ja det er ikke det nemmeste at gå i sving med. Er nu heller ikke sikker på jeg tager springet 100 %. Ikke fordi jeg ikke vil, men kan godt mærke mit overskud og fokus bliver slugt lidt af baby. Men følger helt klart din low carb blog, for synes det er et interessant emne :)

   Slet

Popular Posts

Categories

Unordered List

Follow on Bloglovin

Text Widget

Blog Archive

Leveret af Blogger.

Faste læsere

Follow by Email

Labels

Søg i denne blog

Blogroll

About

Flickr

BTemplates.com

Copyright © Biancas Kageverden | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com