Hjemme hos os: Madlavning, Bagetid, Brød og kager, Kreative påfund og Familietid. Velkommen.

mandag den 23. juli 2012

Sommerferie - Djursland med familien

Så sluttede ferien for os herhjemme eller dvs. manden min er startet arbejde idag, mens jeg tager et par uger mere inden den står på barsel. 

Den sidste uge har jeg snydt lidt her på bloggen, da det er indlæg jeg lavede inden vi tog på ferie, der har været at læse her hos mig. 

Vi har nemlig været i sommerhus med familien på Djursland. Nærmere betegnet Krakær, som ligger tæt på Ebeltoft. Det var et super sommerhus vi havde fået lejet og det lå i rigtig dejlige omgivelser. Desværre har vejret ikke lige været med os, så det er faktisk ikke ret meget tid, vi har tilbragt i sommerhuset. Vi er af en familie, hvor der skal ske noget og når man ikke kan lege udenfor pga. dårligt vejr, så må man finde på noget andet. Meget mere om det i de kommende indlæg. 

Derfor kan jeg da også godt ærgre mig over at sommervejret kommer nu, hvor ferien er slut for os. Kunne da godt have brugt bare en enkelt varm dag til en strandtur. Så herhjemme satser vi på at nå det en aften i løbet af ugen, når manden har fået fri. 

Ferien startede også i rigtig klassisk stil, da det første billede der er at finde på mit kamera er den klassiske ferie kø på motorvejen. 


Vi nåede dog heldigvis frem og har haft nogle dejlige dage med masser af oplevelser. 

At ferien er slut betyder jo også, at min give away skal trækkes. Det bliver gjort senere idag, så skulle du have misset den, så kan du nå det endnu ved at trykke her og læse mere. 


Share:

2 kommentarer:

  1. Velkommen hjem igen og super ærgerligt, at vejret ikke lige var med jer :S Håber at i så når lidt til stranden i den kommende uge - det kunne da være dejligt! Held og lykke med trækningen afgiv awayen :D

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak! Selvom vejret ikke var med os fik vi oplevet en masse. Det kommer der meget mere om i de næste indlæg :)

      Slet

Popular Posts

Categories

Unordered List

Follow on Bloglovin

Text Widget

Blog Archive

Leveret af Blogger.

Faste læsere

Follow by Email

Labels

Søg i denne blog

Blogroll

About

Flickr

BTemplates.com

Copyright © Biancas Kageverden | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com