Hjemme hos os: Madlavning, Bagetid, Brød og kager, Kreative påfund og Familietid. Velkommen.

torsdag den 26. juli 2012

Djursland med familien, Skandinavisk Dyrepark

Ja der skal ikke mangle oplevelser med dyr, når man er på disse kanter. Det vrimler simpelthen med parker overalt, så mandag var vi afsted igen. Denne gang gik turen til Skandinavisk Dyrepark.

Bestemt ikke en skuffelse. Heller ikke selvom vi havde set masser af dyr dagen før i Ree Park. Her er der jo fokus på vores egne dyr i Skandinavien og man kommer virkelig tæt på. Det er endda muligt at fodre en del af dyrene.

Jeg er lidt af en kylling når det kommer til det der med at fordre dyr og komme tæt på, når de når en vis størrelse, men jeg fik overvundet frygten og fik da fodret dyrene sammen med de andre. Det er helt klart en oplevelse også for mindre børn, der kan få lov at klappe dyrene mens vi fodre dem.


Det er selvfølgelig kun i begrænsede områder man får lov til dette, da det trods alt er dyr og en del af disse vist er meget godt at have på afstand.

Midt på dagen endte vi dog med at få en ordenlig skylle. Heldigvis var vi i nærheden af et sted, hvor der var overdække over borde og bænke. Her var fyldt godt op, så vi fik gemt os lidt i udkanten indtil det værste var drevet over.


Derefter fortsatte turen rundt i parken.
Share:

2 kommentarer:

  1. Ja der er bare skønt på Djursland og masser af gode natur- og dyreoplevelser for ungerne. Vi har været både i Skandinavisk Dyrepark og Ree Park nogle gange efterhånden og de er begge steder vi vil vende tilbage til når ferien går til Jylland.

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja helt sikkert. Det er klart steder man kan komme forbi igen og igen. Børnene elsker det også :)

      Slet

Popular Posts

Categories

Unordered List

Follow on Bloglovin

Text Widget

Blog Archive

Leveret af Blogger.

Faste læsere

Follow by Email

Labels

Søg i denne blog

Blogroll

About

Flickr

BTemplates.com

Copyright © Biancas Kageverden | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com