Hjemme hos os: Madlavning, Bagetid, Brød og kager, Kreative påfund og Familietid. Velkommen.

mandag den 16. juli 2012

Pluk-selv jordbær

Da jeg var barn, var vi hvert år ude og til pluk-selv jordbær. Det kunne jeg godt tænke mig at prøve igen, hvilket min veninde og jeg så har snakket om de sidste par år. Derfor mente vi det måtte være i år det skulle gøres.

Vi allierede os derfor med min mor, da hun jo plejede at være med, da jeg var barn, så selvfølgelig skulle hun med igen.

Vejret passede perfekt. Ingen regn, men heller ikke høj solskin. Ellers kan det godt være lidt træls at tulle rundt i sådan en jordbær mark.

Min veninde havde mindste-manden med og han fandt heldigvis hurtigt ud af hvad det med de der jordbær gik ud på.


Da jeg jo ikke er den mindste nips for tiden, da der kun er ca. 2 måneder til termin. Havde min mor sørget for en pude, så jeg kunne sidde blødt midt i alle disse skønne bær.


Efter 1½ time havde mor og jeg samlet et ordenlig portion jordbær og måtte også tænke på at fryseren ikke havde ubegrænset plads. Jeg fik desværre ikke taget billede af venindens portion, men hun fik helt sikkert også en masse skønne bær med hjem. Da jeg desværre ikke har været hjemme til at spise en masse af disse skønne bær, er størstedelen røget i fryseren. Men det er nu heller ikke tosset at kunne tage sådanne herligheder op når lysten til jordbær pludselig melder sig. 

Share:

9 kommentarer:

 1. hold nu op, hvor ser de tbare hyggeligt ud - og lækkert ikke mindst :) Jeg kan godt forstå i hamstrede og fyldte fryseren godt op :) Det ville jeg også selv have gjort, hvis jeg ellers havde en ordentlig fryser, med god plads i, men ak nej. Det må jeg drømme mig til, indtil vi engang selv flytter i hus ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. En god stor fryser var faktisk noget af der første vi anskaffede os,da vi flyttede sammen. Det er simpelthen guld værd.
   Kan.virkelig anbefale sådan en tur. Det er simpelthen SÅ hyggeligt. :-)

   Slet
 2. Årh så kommer i også lige forbi Aalborg med en portion ik ;) Det ser bare SÅ lækkert ud og lyder til at i har haft en rigtig hyggelig tur :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

   Slet
  2. Ej så har blogger slettet min kommentar. Skrev noget ala: Er godt nok kommet nordpå,men kommer nok ikke helt til Aalborg. Kan varmt anbefale sådan en tur. Du må have mindsten med ud og plukke :-)

   Slet
 3. Skøn dag, den må vi helt sikkert gøre om til næste år, så babyen også kan komme med.
  :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det var rigtig hyggeligt :-)

   Slet
 4. Det er ikke mange dage siden min mor og jeg var ude og plukke jordbær. Vi fik hver ca. 5 kilo jordbær med hjem.
  (kig evt forbi min blog og se hvad jeg finder på :-))

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er også super fornuftigt.
   Jeg må kigge forbi dig når jeg er ved en computer :-)

   Slet

Popular Posts

Categories

Unordered List

Follow on Bloglovin

Text Widget

Blog Archive

Leveret af Blogger.

Faste læsere

Follow by Email

Labels

Søg i denne blog

Blogroll

About

Flickr

BTemplates.com

Copyright © Biancas Kageverden | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com