Hjemme hos os: Madlavning, Bagetid, Brød og kager, Kreative påfund og Familietid. Velkommen.

torsdag den 28. februar 2013

Wok med Chicken Thai Wok Spice Mix fra Santa Maria

Vi skulle have gæster til spisning lørdag i uge 7. Her ville vi gerne lave noget lidt nemt og samtidig lækkert, da vi stod og skulle ud af døren, da vi skulle nå at se Disney on Ice kl 19.00.

Da vi begge er blevet ret glade for vores nye wok og de super lækre sunde retter, det har medført, måtte vi lige kigge på Santa Marias udvalg. Her faldt valget på deres Chicken Thai Wok Spice Mix.


Opskriften er lavet lidt på rutinen, men jeg vil forsøge at skrive her hvad der er i. 
Der blev lavet mad til 8 personer

1 kg kyllingefileter
2 porrer
2 peberfrugter
10 gulerødder
½ hvidkål
1 dåse bambusskud
1 dåse kokosmælk
6 spsk græsk yoghurt 
2 breve Chicken Thai Wok Spice fra Santa Maria
2 pakker nudler

Som den madglade læser nok kan regne ud kunne alt det her langt fra være i en wok. Derfor blev det stegt over lidt gange og fordelt mellem wok og en stor gryde, så det kunne holde sig varmt til servering. 

Start med at skære kylling i strimler. 

Tag et nyt skærebræt og skær alle grøntsagerne i strimler, tern, små stykker eller hvad man nu har lyst til. 

Steg først kyllingen og tag den derefter op af wok'en. 

Derefter steges grøntsagerne over 2 omgange og tages også her fra efterhånden som de er færdige. 

Fordel kyllingekød og grøntsager i to og kom et brev krydderi i hver. Fordel derefter kokosmælken i de to gryder og kom 3 spsk græsk yoghurt i hver. 

Rør godt rundt og lad stå varmt, mens nudlerne tilberedes efter anvisningen på pakken. 
Share:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Popular Posts

Categories

Unordered List

Follow on Bloglovin

Text Widget

Blog Archive

Leveret af Blogger.

Faste læsere

Follow by Email

Labels

Søg i denne blog

Blogroll

About

Flickr

BTemplates.com

Copyright © Biancas Kageverden | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com