Hjemme hos os: Madlavning, Bagetid, Brød og kager, Kreative påfund og Familietid. Velkommen.

onsdag den 25. februar 2015

Børnevenlig fastelavn med Kitchen4Kids

Jeg elsker når jeg kan lokke Trolden med i køkkenet, derfor var det oplagt at hun skulle være med til at lave fastelavn, for det er jo en fest for børn og barnlige sjæle.

Inden du går igang kan jeg anbefale at kigge forbi kitchen4kids.dk. Her kan du både få de rigtige værktøjer og en god portion inspiration. 

Til fastelavnsbollerne har vi haft fat i madpinde øjne og pastafarver for at gøre det hele lidt sjovere. Vær forberedt på dejligt beskidte børn og farve over det hele. Vi havde i hvert fald en fest. Desværre var Troldens forklæde til vask, men ellers har kitchen4kids også et stort udvalg, så der skulle være noget for enhver smag. Selve bollerne er en ganske almindelig fastelavnsbolle med creme og glasuren er lavet som royal icing. 


Skulle du allerede nu føle dig inspireret til forberedelse til næste års fastelavnsfest, så kan du også hente en gratis mini e-bog med masser af idéer lige her


Ud over årets fastelavnsboller har Trolden også været med til at lave alternativt fastelavnsris til dagplejen. Et kæmpe hit og en meget stolt pige. 


- produktet er sponsoreret af Kitchen4Kids, men meninger og holdninger er helt mine egne.
Share:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Popular Posts

Categories

Unordered List

Follow on Bloglovin

Text Widget

Blog Archive

Leveret af Blogger.

Faste læsere

Follow by Email

Labels

Søg i denne blog

Blogroll

About

Flickr

BTemplates.com

Copyright © Biancas Kageverden | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com