Hjemme hos os: Madlavning, Bagetid, Brød og kager, Kreative påfund og Familietid. Velkommen.

onsdag den 18. februar 2015

Personligt vendespil til din tumling - VIND dit eget

Som de fleste andre børnefamilier idag, er vores familie godt spredt ud over landet. Der kan i perioder derfor godt gå lang tid imellem at Trolden ser sine fætre, kusiner, tanter og onkler, samt bedsteforældre og oldeforældre. Det betyder at det kan være rigtig svært for en 2 årig at finde rundt i alle de mennesker, der samles indimellem, som foreksempel til lillebrors dåb, hvor alle gerne ville snakke med hende og hun bare gerne ville lege med dem hun kender og ser ofte.

Jeg tog derfor straks imod muligheden for at prøve et vendespil fra onlinefotoservice.dk, da den bød sig. Trolden elsker at spille og selvom hun ikke helt kan finde ud af at spille det rigtigt endnu, bruges der meget tid på at finde de to brikker der høre sammen og snakke om dem der er på billedet.

Vi får dermed gennem leg koblet den nærmeste familie op på billeder. Det driller dog lidt med baby billederne, for dem kan hun ikke se forskellen på, men mon ikke det kommer. Jeg er sikker på det bliver et spil hun vil få rigtig meget fornøjelse ud af og vi kan få nogle gode snakke om de forskellige personer i hendes liv.

Det kræver ikke ret meget at lave spillet. Det der tog længst tid var at finde billederne af familien. Derefter var det bare at uploade og beskære billederne direkte på hjemmesiden. Så kan det vist ikke gøres ret meget nemmere. Onlinefotoservice.dk har også en app til de mere almindelige bestillinger, som billeder, kalendere, fotobøger, postkort og mobil/tablet covers.

Her tiltaler postkortene mig rigtig meget, så jeg ser allerede nu frem til næste ferie, for så skal det da bruges istedet for de turistkort, som man ofte køber. For ja vi sender skam stadig kort hjem når vi er afsted. At de så kan blive gjort mere personlige, er helt klart et plus.

Skulle du sidde med en tumling derhjemme, der ligesom Trolden kunne få glæde af sådan et fint spil, eller har du en helt anden idé med spillet, så får du her muligheden for at vinde spillet selv.

Sådan deltager du: 
Skriv en kommentar til dette indlæg om hvad du ville lave med vendespillet

Samtidig giver det god karma at følge bloggen enten via bloglovin, facebook eller instagram. 

Du kan få et ekstra lod hvis du samtidig deltager via instagram. 
Jeg hedder @biancaskageverden, så jeg skulle være rimelig nem at finde. 

Jeg trækker en vinder den 1. marts. 

- Dette indlæg er lavet i samarbejde med onlinefotoservice.dk, men meninger og holdninger er helt mine egne.
Share:

13 kommentarer:

 1. Ville klart lave et spil til lillepigen med hele familien - pga samlivsbrud har hun det lidt svært pt, og billeder hjælper rigtig meget på det!

  SvarSlet
 2. Uhhh.....Sikke en genial idé ;-) Min søn Oskar på 2,5 år vil ganske enkelt elske, at spille med et personligt vendespil. Han vil ELSKE, at kunne pege og tale omkring forældre, bedsteforældre, fætre/kusiner og ynglingslegetøjet.........Mvh Matilde
  Tildemad.blogspot.dk

  SvarSlet
 3. Jeg er sikker på at mine piger vil elske at spille det, de er meget optaget af familie, hvad er en moster f.eks? ;)
  Pia
  piarotbl@yahoo.dk

  SvarSlet
 4. Jeg ville lave det til min søn på 20 måneder, som er så god til at sige far, men stadig ikke sige mor! Det må jeg træne med ham med dette spil ;)
  /Mie
  miekrumme(a)hotmail.com

  SvarSlet
 5. Jeg ville lave et spil til min kære niece med billeder af hele familien :)

  //Bobber
  Mrsspeechless@jubii.dk

  SvarSlet
 6. Jeg arbejder med indskolingsbørn som ikke kan gå i en almindelige folkeskole. Jeg ville lave det fedeste vendespil sammen med dem.
  Miatilda A // aimlovelive@gmail.com

  SvarSlet
 7. Jeg ville gerne lave et til min lillebror, det kunne være rigtigt hyggeligt! Og samtidig vil det være et rigtigt fint minde at have :)

  Sarah - sharkjaer@gmail.com

  SvarSlet
 8. Jeg ville lave et til min datter med hele vores store familie :)

  daniellalind@live.dk

  SvarSlet
 9. uden tvivl et hit til vores alma på 1,5 med familien og vovsen og vil lave den til hende nu for selvom hun ikke kan spille endnu vil hun elske at kigge på billederne
  marianne.lykke@gmail.com

  SvarSlet
 10. åh mine børn ville elske det.
  ville lave et med hele familien.. så vi rigtig kan hygge med det og snakke om hvem hver enkelt er (vi er en stor familie)

  kjerstinenaja@gmail.com

  SvarSlet
 11. Uha vist lige på falderebet og måske endda for sent...?!
  Jeg er VILD med vendespil.
  Tror jeg vil pryde det med familiefotos, men er i tvivl, måske hellere lave et København eller Nørrebro vendespil...

  SvarSlet

Popular Posts

Categories

Unordered List

Follow on Bloglovin

Text Widget

Blog Archive

Leveret af Blogger.

Faste læsere

Follow by Email

Labels

Søg i denne blog

Blogroll

About

Flickr

BTemplates.com

Copyright © Biancas Kageverden | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com