Hjemme hos os: Madlavning, Bagetid, Brød og kager, Kreative påfund og Familietid. Velkommen.

mandag den 16. marts 2015

Miljøvenlige badedyr uden kemi fra Hevea

Herhjemme har både Trolden og lillebror været flittige brugere af Heveas natursutter. Et valg der for os falder meget naturligt med at kun det bedste er godt nok til børnene og mon ikke de fleste forældre kan nikke genkendende til det. Jeg har tidligere skrevet om Heveas natursutter lige her.

Hevea er dog mere end bare sutter. De har også en serie af badedyr, som vi har været så heldige at kigge, mærke og smage lidt nærmere på. (det var mest lillebror der tog sig af den del)Ligesom Heveas natursutter er der her tale om et produkt, der er helstøbt i 100 % naturgummi. På den måde opnår der en elasticitet i badedyrene, som er perfekt for de små hænder. 

Herhjemme er de allerede fast inventar på puslebordet og i badet, for de er samtidig nemme at gøre rent. Her er ikke de der sprækker, hvor vandet altid samler sig og ender med at rådne. Da de er støbt som en helhed kan er det bare at skylle dem under vand og så er de rene igen. 


Hevea går ind for genbrug, hvilket ikke kun gælder deres produkter, men også deres emballage. Den fine badeand Kawan kom i en æske med fine farverige ænder indeni. De opfordrer endda på æsken til at genbruge den, så det har vi selvfølgelig gjort herhjemme. Her kan du se mange flere idéer på deres facebookside: facebook.com/heveababy

Nu står æsken fint og pynter og venter på at blive fyldt op med diverse nips. 


Noget der var nyt for mig, var at man kan sende sine sutter til Hevea og så genbruger de dem. Så nu bliver Hevea sutterne gemt til genbrug. - produktet er sponsoreret af Hevea.com, men meninger og holdninger er helt mine egne.
Share:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Popular Posts

Categories

Unordered List

Follow on Bloglovin

Text Widget

Blog Archive

Leveret af Blogger.

Faste læsere

Follow by Email

Labels

Søg i denne blog

Blogroll

About

Flickr

BTemplates.com

Copyright © Biancas Kageverden | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com