Hjemme hos os: Madlavning, Bagetid, Brød og kager, Kreative påfund og Familietid. Velkommen.

søndag den 29. marts 2015

Projekt natamning - Når mor ender på den forkerte side...

... af sengen.


Den sidste uges tid har manden haft den faste plads ved siden af lillebror om natten. Ikke fordi jeg ikke vil ligge ved siden af ham, men fordi han hele tiden ville have mad bare han vågnede den mindste smule.

Det var omkring denne tid at storesøster kom på eget værelse netop af samme grund. Baby vågner lidt og kan lugte mor og vil derfor gerne have mad. Det betød amning konstant og ingen søvn til mig.

Vi forsøgte først med at jeg sov på sofaen et par dage. Det fungerede også fint nok. Lillebror skulle pludselig kun have mad 1 gang. Så endte han med en gang 3 dages feber og så frygtede vi egentlig at vi skulle starte forfra. For at jeg ikke skulle bo på sofaen endnu engang forsøgte vi os derfor med at bytte plads i sengen.

Det har fungeret rigtig fint. Selvfølgelig sover ingen af os som vi plejer, da alt jo er helt forkert når man vågner og er ved at trille ud af sengen, fordi man ikke er hvor man plejer. Lillebror derimod har sovet fantastisk. At det så samtidig er lykkedes os at få ham til endelig at tage en flaske er nok også medvirkende. Nu får han en flaske modermælks erstatning når vi går i seng, for på den måde at holde maven mættet lidt længere tid.

I nat bliver sidste nat for mig på den forkerte side af sengen og så håber vi, at han efter en uge har fundet den ro vi alle har brug for. 
Share:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Popular Posts

Categories

Unordered List

Follow on Bloglovin

Text Widget

Blog Archive

Leveret af Blogger.

Faste læsere

Follow by Email

Labels

Søg i denne blog

Blogroll

About

Flickr

BTemplates.com

Copyright © Biancas Kageverden | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com