Hjemme hos os: Madlavning, Bagetid, Brød og kager, Kreative påfund og Familietid. Velkommen.

tirsdag den 27. juli 2010

Chokolade smørcreme/frosting

Lidt fra den gamle blog, skrevet den 3. november 2009:

Chokoladesmørcreme (til voksne)


Den har en meget kraftig smag.

Jeg blander gerne smeltet lys chokolade i, som erstatning for noget af kakaoen, hvis den ikke er til folk, der er meget glade for chokolade.


9 dl flormelis
2,5 dl kakao
12 msk/180 g smør i rumtemperatur
1,25 dl mælk i rumtemperatur
3 tsk vaniliesukker

Sigt flormelis og kakao i en skål

Tilsæt smør, mælk og vaniliesukker

Rør til det er en ensartet masse.



Chokoladesmørcreme (til børn)


Denne bruger jeg gerne når, det er en blandet forsamling, der skal have kage, og jeg ikke vil have en så kraftig smørcreme som ovenstående.


4 past. Æggeblommer
60 g flormelis
100 g blødt smør
100 g smeltet chokolade


Æggeblommerne røres godt med flormelis.

Smør og den smeltede chokolade blandes i massen.
Share:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Popular Posts

Categories

Unordered List

Follow on Bloglovin

Text Widget

Blog Archive

Leveret af Blogger.

Faste læsere

Follow by Email

Labels

Søg i denne blog

Blogroll

About

Flickr

BTemplates.com

Copyright © Biancas Kageverden | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com