Hjemme hos os: Madlavning, Bagetid, Brød og kager, Kreative påfund og Familietid. Velkommen.

søndag den 30. januar 2011

Peter Plys tanker

Pga. sygdom og eksamen er jeg ikke helt nået ind i 2011 endnu. Købte i starten af januar nye kalender blade til min elskede Filofax kalender, men fik aldrig rigtig sat dem ind. Det lykkedes dog i denne uge, hvilket resulterede i at jeg i nat ikke kunne sove.

Vågnede omkring kl 3.30 af et hosteanfald, som kom så meget bagpå mig, at jeg troede jeg stadig sov og drømte jeg var ved at blive kvalt. Efter det kunne jeg ikke sove, da mit hoved pludselig ankom til 2011.

Kunne nemlig ikke falde i søvn igen, fordi mit hoved kørte rundt med tanker om de kager, jeg ved der skal laves i 2011, dem jeg gerne ville lave, de to store eksamensopgaver, der fylder rigtig meget her i foråret, at jeg snart er færdig med min uddannelse og håber jeg kan fejre det med god samvittighed og meget mere.

Så jeg havde det lidt ligesom dette billede, taget på vores påskeferie til københavn sidste år:I skal da også lige have dette billede med - jeg kalder det kunsten at ligge de underligste steder, hvilket Tula er ekspert i. Dette er så det nye ynglingssted: (læg lige mærke til det irriterede udtryk over jeg tager billede af hende)


Share:

1 kommentar:

  1. Haha, hvor er hun sjov :-) Tænker, at det ikke ligefrem må være det behageligste sted at slænge sig. Men hun ser totalt afslappet ud.

    SvarSlet

Popular Posts

Categories

Unordered List

Follow on Bloglovin

Text Widget

Blog Archive

Leveret af Blogger.

Faste læsere

Follow by Email

Labels

Søg i denne blog

Blogroll

About

Flickr

BTemplates.com

Copyright © Biancas Kageverden | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com