Hjemme hos os: Madlavning, Bagetid, Brød og kager, Kreative påfund og Familietid. Velkommen.

tirsdag den 28. maj 2013

Genbrug - net til samling af badedyr

En rigtig baby har vel en eller anden form for badedyr til badekaret. Herhjemme er det ænderne fra farmor og farfar der hitter, men de kom altså hurtigt til at ligge og flyde over hele badeværelset.

Vi er nemlig indehavere af et af de smarte klapsammenlige badekar og derfor kan de ikke gemmes heri. Samtidig elsker Amilia at lege med ænderne når hun underholder os andre på badeværelset, så de bliver brugt flittigt.

Da de jo er våde når de har været med en tur i badekaret kræver det også lidt disciplin at få dem tørret ordentligt af når de skal pakkes væk. Her fik jeg imidlertid nok. Det blev et stort pakken frem og tilbage, som bare var tidskrævende og træls.

Derfor er vi endt med denne løsning. Hurtigt og nemt at pakke væk og finder selv posen når hun er med ude på badeværelset. Nettet  sørger for at der kommer luft til ænderne og derfor rådner vandet ikke.

Skulle dette være en løsning, som tiltaler dig. Så er det super nemt at lave selv. Jeg havde et net fra Amilias sandlegetøj. Egentlig bare affald, som jo ikke skulle bruges til noget. Det blev lige syet en gang, der hvor det var blevet ødelagt, da legetøjet skulle ud. Derefter satte jeg en snor i toppen, hvor hullet til at komme dyrerne i posen er. Snøren er der bundet knude på og den lukker posen med en gammel snørestopper fra en jakke.


Vupti så er badedyrene hurtigt og nemt pakket sammen. 
Share:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Popular Posts

Categories

Unordered List

Follow on Bloglovin

Text Widget

Blog Archive

Leveret af Blogger.

Faste læsere

Follow by Email

Labels

Søg i denne blog

Blogroll

About

Flickr

BTemplates.com

Copyright © Biancas Kageverden | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com