Hjemme hos os: Madlavning, Bagetid, Brød og kager, Kreative påfund og Familietid. Velkommen.

tirsdag den 7. maj 2013

Påskeferie - projekt køkken

Som jeg tidligere har skrevet er vores køkken en af de ting, som vi bare ikke bliver færdige med. Derfor havde vi sat påsken af til at få styr på det. Desværre endte manden min med at ligge med høj feber alle dagene, så det var ikke meget vi fik lavet og der er stadig masser af detaljer, som jeg drømmer om at få styr på.

Lidt nåede vi dog. Manden kæmpede sig op lidt af tiden og fik blandt andet taget vores hylder ned så jeg kunne få dem lakeret, så nu er alle hylder i køkkenet lakeret og hængt retur. Manden fik også lige sat lidt bordlister op, men vi nåede desværre ikke at blive færdige, så det står stadig på arbejdslisten.

Derudover nåede vi også lidt andre ting, og jeg fik klaret det meste af forårsrengøringen. Så lidt god samvittighed havde vi dog da ferien sluttede.

Et lille billede af vores fine lakerede hylder og bordplade med lister.


Vi snakker dog også om at få en anden bordplade på, da vi synes den er for mørk, men det må blive en anden god gang. (at vi så skal have alle bordlisterne af igen er så en anden snak.)

Nu er det alt det udendørs der skal have lidt opmærksomhed, nu foråret endelig er ankommet. Har du også projekter der trækker ud eller måske et eller andet spændende forårsprojekt igang?
Share:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Popular Posts

Categories

Unordered List

Follow on Bloglovin

Text Widget

Blog Archive

Leveret af Blogger.

Faste læsere

Follow by Email

Labels

Søg i denne blog

Blogroll

About

Flickr

BTemplates.com

Copyright © Biancas Kageverden | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com