Hjemme hos os: Madlavning, Bagetid, Brød og kager, Kreative påfund og Familietid. Velkommen.

lørdag den 4. maj 2013

Buzzador - Tampax Pearl

Her kommer lige et lille reklameindlæg.

Jeg har denne gang fået lov at buzze om Tampax Pearl, som er det nyeste produkt fra Tampax.

I pakken fra Tampax fik jeg 10 prøvepakker, som nu bliver brugt når jeg buzzer med venner og familie. Buzzador har gjort det smarte, at man sammen med pakkerne får nogle små sedler, som så henviser til et link, hvor folk kan komme med deres mening om produktet efterfølgende. Jeg har derfor limet sådan en fin label på hver pakke. Vi er derfor helt pakket og klar herhjemme - Amilia hjælper nemlig også til.

Sammen med produktet fik vi en folder med oplysning om produktet. Du får derfor her lidt oplysninger om produktet fra denne folder.

Lidt om produktet:

- Tampax Pearl har SmoothTouch. Hvilket betyder at den har et klat indføringshylster af plast og en afrundet top, som gør indføringen bekvem. Samtidig hjælper indføringshylstret med at holde hænderne rene og er dermed en hygiejnisk måde at anvende tampon.
- Tampax Pearl har FormFit som gør at tamponen udvider sig forsigtigt og tilpasser sig efter din unikke kropsform
- Tampax Pearl har LeakGuard, da dens materiale er opbygget som en fletning inde fra kernen, hvilket hjælper med at stoppe gennemblødning.

Generelt om Tampax:

- Du kan anvende samme tampon i op til otte timer (også om natten)

- Vær sikker på at vælge den rigtige tampon ved at følge nedenstående retningslinjer:
1. Hvis du har brug for at skifte tampon tidligere end efter 4 timer, har du brug for en type med større opsugningsevne.
2. Hvis du fjerner en tampon efter 4-8 timer og stadig kan se de hvide fibre, så vælg en tampon med mindre opsugningsevne.
3. Du kan uden problemer bruge tamponer om natten (op til 8 timer). Vælg da en tampon med den mindste opsugningsevne, du har brug for. Sæt den nye tampon i, lige før du går i seng, og tag den ud med det samme, når du vågner om morgenen.

Tampax Pearl fås i to typer med hver sin opsugningsevne - Regular og Super, hvor Super er den med størst opsugningsevne.

Share:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Popular Posts

Categories

Unordered List

Follow on Bloglovin

Text Widget

Blog Archive

Leveret af Blogger.

Faste læsere

Follow by Email

Labels

Søg i denne blog

Blogroll

About

Flickr

BTemplates.com

Copyright © Biancas Kageverden | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com