Hjemme hos os: Madlavning, Bagetid, Brød og kager, Kreative påfund og Familietid. Velkommen.

torsdag den 13. juni 2013

Hvidkålssalat med ovnbagt ørred

En lækker salat fra madplanen uge 23, som vi er blevet så begejstrede for at den også er med på denne uges madplan. Den er super nem at lave og er let og lækker.


Opskriften er til 4 personer og du kan få den lige her. 

1 lille hvidkål
1 lille glas kapers
35 g græskarkerner
75 g fetaost
4 stykker ørred
timian
dild
ekstra jomfruolivenolie
cherry tomater

Marinade: 
3 spsk olivenolie
1 spsk æblecider eddike
1,5 spsk citronsaft
1 fed hvidløg
1 tsk flydende honning
salt og peber

Tag de grimme yderblade fra kålen og skær i strimler. 

Bland marinaden af olie, æblecider eddike, citronsaft, hakket hvidløg, honning, salt og peber. 

Bland kål og kapers med marinaden og anret i en skål. Top med smuldret feta og ristede græskarkerner. Stil salaten i køleskabet og lad den trække mens fisken tilberedes. 

Kom ørredstykkerne i et ildfast fad og hæld lidt ekstra jomfruoliven olie over. Krydr med timian og dild og kom lidt cherrytomater ved. 

Bag i ovnen ved 200 grader i ca. 20 minutter. 
Share:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Popular Posts

Categories

Unordered List

Follow on Bloglovin

Text Widget

Blog Archive

Leveret af Blogger.

Faste læsere

Follow by Email

Labels

Søg i denne blog

Blogroll

About

Flickr

BTemplates.com

Copyright © Biancas Kageverden | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com