Da jeg gerne ville lave en müsli kun med nødder måtte jeg et smut i køkkenet og eksperimentere lidt. Jeg tog udgangspunkt i min hjemmelavede honningristede müsli, da jeg synes honningen giver en god sødme til müslien uden brug af sukker.
Min morgenmad kom derfor til at bestå af disse herligheder; græsk yoghurt med nødde müsli og friske blåbær.
Opskriften får du selvfølgelig lige her:
Min morgenmad kom derfor til at bestå af disse herligheder; græsk yoghurt med nødde müsli og friske blåbær.
Opskriften får du selvfølgelig lige her:
200 g ristede hakkede hasselnødder
200 g hakkede mandler
100 g 5-korns blanding
50 g solsikkekerner
50 g hørfrø
3 spsk honning
3 dl kogende vand
Rist hasselnødderne ved 150 grader i ca. 20 minutter. Gnid så mange af skallerne af som du kan.
Hak hasselnødderne sammen med mandlerne.
Kom det hele undtagen honning og vand i et ildfast fad.
Kog vandet og opløs honningen i.
Hæld det over nødderne og bland det hele godt sammen, så alt bliver vådt.
Rist i ovnen ved 180 grader i ca. 30 minutter. Husk at røre lidt i det indimellem.
Uuuuuhm! Elsker hjemmelavet müsli :)
SvarSletDet er også fantastisk. Kan faktisk ikke ret godt lide det man køber. Det er kun meget få blandinger der kommer gennem nåleøjet herhjemme ;)
Slet