Hjemme hos os: Madlavning, Bagetid, Brød og kager, Kreative påfund og Familietid. Velkommen.

søndag den 16. juni 2013

Nødde müsli

Da jeg gerne ville lave en müsli kun med nødder måtte jeg et smut i køkkenet og eksperimentere lidt. Jeg tog udgangspunkt i min hjemmelavede honningristede müsli, da jeg synes honningen giver en god sødme til müslien uden brug af sukker.

Min morgenmad kom derfor til at bestå af disse herligheder; græsk yoghurt med nødde müsli og friske blåbær.


Opskriften får du selvfølgelig lige her:
200 g ristede hakkede hasselnødder
200 g hakkede mandler
100 g 5-korns blanding
50 g solsikkekerner

50 g hørfrø
3 spsk honning
3 dl kogende vand

Rist hasselnødderne ved 150 grader i ca. 20 minutter. Gnid så mange af skallerne af som du kan. 

Hak hasselnødderne sammen med mandlerne. 

Kom det hele undtagen honning og vand i et ildfast fad. 

Kog vandet og opløs honningen i. 

Hæld det over nødderne og bland det hele godt sammen, så alt bliver vådt. 

Rist i ovnen ved 180 grader i ca. 30 minutter. Husk at røre lidt i det indimellem. 
Share:

2 kommentarer:

  1. Uuuuuhm! Elsker hjemmelavet müsli :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Det er også fantastisk. Kan faktisk ikke ret godt lide det man køber. Det er kun meget få blandinger der kommer gennem nåleøjet herhjemme ;)

      Slet

Popular Posts

Categories

Unordered List

Follow on Bloglovin

Text Widget

Blog Archive

Leveret af Blogger.

Faste læsere

Labels

Søg i denne blog

Blogroll

About

Flickr

BTemplates.com

Copyright © Biancas Kageverden | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com