Så kom der endnu engang hvidkålssalat på bordet. Som jeg skrev på madplanen er vi blevet ret så glade for den salat og derfor var den endnu engang med på ugens madplan. Opskriften på hvidkålssalaten kan findes her.
Dertil fik jeg lavet lidt kyllingefrikadeller i bedste low cab stil. De blev super gode og så var de altså nemme at lave. Der kom lidt forskelligt I som alligevel var i køleskabe,t og det er nu engang en stor del af glæden, at få brugt lidt rester og det samtidig smager godt. Derfor får I da lige opskriften her.
450 g hakket kyllingekød
½ aubergine
1/4 squash
6 champignoner
½ rødløg
1 æg
paprika
salt og peber
Riv aubergine og squash på et rivejern. Hak champignoner i små stykker og hak rødløget fint.
Kom det hele i en skål sammen med ægget og rør det godt sammen.
Tilsæt paprika, salt og peber.
Form farsen med en spiseske og kom den på en bageplade med bagepapir.
Bag ved 200 grader i 35-40 minutter.
Dertil fik jeg lavet lidt kyllingefrikadeller i bedste low cab stil. De blev super gode og så var de altså nemme at lave. Der kom lidt forskelligt I som alligevel var i køleskabe,t og det er nu engang en stor del af glæden, at få brugt lidt rester og det samtidig smager godt. Derfor får I da lige opskriften her.
450 g hakket kyllingekød
½ aubergine
1/4 squash
6 champignoner
½ rødløg
1 æg
paprika
salt og peber
Riv aubergine og squash på et rivejern. Hak champignoner i små stykker og hak rødløget fint.
Kom det hele i en skål sammen med ægget og rør det godt sammen.
Tilsæt paprika, salt og peber.
Form farsen med en spiseske og kom den på en bageplade med bagepapir.
Bag ved 200 grader i 35-40 minutter.
Uhm, lækkert!
SvarSlet- Anne
Det var det i hvert fald :)
SletHar lige noget kylling til overs.... dét maa jeg proeve.
SvarSletSå er det bare i sving. Du kan jo heldigvis selv bestemme hvad der skal i :)
Slet