Igår var det risengrød, så idag får I selvfølgelig opskriften på klatkager. Herhjemme er det nemlig en stor selvfølgelighed, at når der er rester fra risengrøden skal de bruges til klatkager - og der er næsten altid rester.
Opskriften er også fra et tidligere indlæg, men derfor fortjener den ikke mindre opmærksomhed. Det er simpelthen den ultimative måde at bruge en rest.
En rest kold risengrød
1-2 æg
ca. 2-3 spsk sukker
1 spsk vaniliesukker
1-2 spsk mel
Revet citronskal (kan udelades)
Pisk æg/ægget og sukker hvidt og rør det sammen med grøden.
Tilsæt resten og rør det sammen til en dej.
Mængden af ingredienserne afhænger af hvor stor en rest grød man har tilovers.
Sæt dejen på en pande med brunet smør ved hjælp af en ske.
Steg dem gyldne på den ene side inden de vendes og steges færdige.
0 kommentarer:
Send en kommentar