Hjemme hos os: Madlavning, Bagetid, Brød og kager, Kreative påfund og Familietid. Velkommen.

fredag den 27. december 2013

Jul + juleferie = sygdom

Vi havde en hyggelig juleaften med alt hvad der dertil hører og så lidt til. Jeg endte nemlig med at blive rigtig træls syg lige efter gaverne var åbnet, så vi kom tidligt hjem og i seng. 

I år havde vi af forskellige årsager valgt at blive hjemme 1. og 2. juledag. Jeg havde derfor glædet mig til et par rigtige familiedage, men det fik sygdommen da sat et ordentligt punktum for. Jeg har været hårdt ramt, mens prinsessen har været småpylret og ingen af os har måttet gå. Jeg sætter derfor stor pris på at manden min har været hjemme til at hygge lidt om os begge to. Så nu håber vi bare at han går fri for sygdom. 

Jeg var noget spændt på hvordan prinsessen ville tage juleaften og alt postyret, men det gik faktisk rigtig fint. Hun ville bare gerne lege med mine forældres hund og sine fætre. (hvor den ene er for lille til at lege og den anden synes hun er vildt irriterende, så det er vel egentlig en meget normal familie komsammen.)  

Hun blev hurtigt færdig med maden og havde slet ikke tålmodighed til, at vi andre gerne ville spise lidt mere. Derfor blev der inden risalamande danset om juletræet, hvilket var et stort hit, og børnene fik et par gaver de kunne lege lidt med, mens vi andre spiste færdigt. Det var hun dog slet ikke tilfreds med, da hun elsker risalamande og derfor skyndte sig at sluge to portioner, så hun kunne komme ned og lege videre.  

Vi havde egentlig ikke forventet hun kunne holde sig vågen til alle gaverne var pakket ud, men hun blev helt elektrisk da hun så alle gaverne, og morfar havde noget af et postyr med at sørge for at til og fra kortene blev på de rigtige pakker. Hun er heldigvis en pige, der bliver rigtig glad for sine gaver, så efter hver åbnet gave, skulle indholdet lige krammes eller vises frem. 

Det eneste jeg nåede at tage billede af, var julebordet. Det blev pyntet så fint med hjemmelavet pynt. Pynten er lavet af min nevø, min søster og min mor, så jeg er sikker på der kommer lidt info om det på søsters blog en af dagene. 

Jeg håber I allesammen har haft nogle rigtig dejlige juledage. 


Share:

4 kommentarer:

 1. Øv for sygdommen søde Bianca :( Så blev de juledage godt og grundigt spoleret! ÆÆÆV. Jeg håber dog, at I så småt er kommet ovenpå igen.

  Sikke en dejlig aften for prinsessen :) Det lyder virkelig til, at hun har hygget sig, og at hun allerede har fundet ud af det med gavernes vigtighed ;) Hehe..

  God bedring og fortsat god bagjul ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Kristine :) Jeg skranter desværre stadigvæk og Amilia pylrer lidt, men hun nyder vist at vi bare er hjemme, så det er altid noget :)
   Hun sugede virkelig indtryk til sig juleaften og nød al opmærksomheden :)
   Synes det er vildt sødt at hun bliver så glad for de gaver hun får. Selvom de er glemt sekundet senere :)

   Slet
 2. God bedring - godt julen var god ved jer ellers - det lyder til at have været en dejlig aften (:

  - Anne

  SvarSlet

Popular Posts

Categories

Unordered List

Follow on Bloglovin

Text Widget

Blog Archive

Leveret af Blogger.

Faste læsere

Follow by Email

Labels

Søg i denne blog

Blogroll

About

Flickr

BTemplates.com

Copyright © Biancas Kageverden | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com