Hjemme hos os: Madlavning, Bagetid, Brød og kager, Kreative påfund og Familietid. Velkommen.

lørdag den 14. december 2013

14. december - Julefilm


Julen er fyldt med traditioner og en af mine er at se en masse julefilm. Desværre når jeg sjældent alle dem jeg gerne vil, så vores harddisk optager er tit fyldt op, så jeg ender med at se julefilm langt ind i det nye år også. Det har ingen betydning hvorvidt det er gamle eller nye julefilm. Selv de gode gamle amerikanske romantiske julekomedier hitter herhjemme. (jeg skal dog ærligt indrømme, at Alene Hjemme filmene bestemt ikke er for mig)

Der er dog 3, der står øverst på listen, hvis jeg selv skal vælge. 2 af dem blev endda vist i fjernsynet, da manden min var til julefrokost, så det var en perfekt aften på sofaen for mig.

Er der en film, som du bare MÅ se inden jul?

Mine 3 ynglings film er følgende:

Nummer 1: The Holiday

Billede er lånt her. 

'The Holiday' handler om det venskab, som udvikler sig mellem amerikanske Amanda (Cameron Diaz) og britiske Iris (Kate Winslet).
De er begge singler og har problemer med kærligheden, da de bytter hus to uger i juleferien.
Nummer 2: Love actually

Billede er lånt her, hvor du også kan se traileren. 

Love Actually er en engelsk romantisk komedie fra 2003 instrueret af Richard Curtis. Den følger 8 forskellige par og deres problemer med at få kærligheden til at fungere. Filmen foregår hen over julen.

Nummer 3: This Christmas

Billede er lånt her.

Historien om Whitfields, en afroamerikansk familie i Los Angeles. For første gang i syv år er alle børnene og deres bedre halvedele samlet under samme tag til jul, og mens de møder med- og modgang, opdager de, hvad der gør dem til en familie. 

Share:

2 kommentarer:

  1. Åhh jeg ELSKER også julefilm og når du nu er til de romantiske af slagsen, så kan jeg varmt anbefale Serendipity (Eller lunefuld lykke som den så åndssvagt er døbt på dansk) med Kate Beckinsale og John Cusack :D Den er på min top tre sammen med dine to første :D

    SvarSlet
    Svar
    1. Den er straks noteret :) Tak søde du :)

      Slet

Popular Posts

Categories

Unordered List

Follow on Bloglovin

Text Widget

Blog Archive

Leveret af Blogger.

Faste læsere

Follow by Email

Labels

Søg i denne blog

Blogroll

About

Flickr

BTemplates.com

Copyright © Biancas Kageverden | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com