På madplanen for uge 7 stod denne ret på menuen og det var altså en succes. Vi synes begge to at salater godt kan blive lidt ensformige og lidt det samme igen og igen. Derfor måtte denne opskrift altså prøves af.
Inspirationen til opskriften er fundet i Spis Bedre for februar 2013. Vi tog udgangspunkt heri og gav den så vores eget touch efter hvad vi lige havde hjemme og hvad vores lokale supermarked havde på hylderne.
Til 4 personer
3 skiver toastbrød
1 spsk madolie
1 dåse røde kidney bønner
1 avocado
50 g parmesan
150 g laksestykker
2 mini romainesalathoveder
1 pose feldsalat (70 g)
Dressing:
2 sardiner
1 past æggeblomme
1 fed hvidløg
½ dl madolie
1 dl græsk yoghurt
2 tsk dijonsennep
½ tsk worcestersauce
½ tsk salt
friskkværnet peber
Dressing:
Mos sardinerne med en gaffel. Tilsæt æggeblomme og knust hvidløg. Pisk olien i lidt ad gangen.
Pisk yoghurten i. Krydr med sennep, worcestersauce, salt og peber.
Croutoner: Skær brødet i mindre terne. Bland dem med olie. Steg ternene sprøde på en pande ved middelvarme.
Steg lakesen.
Skyl bønnerne i koldt vand. Halver avocadoen og fjern stenen. Skræl avocadoen og skær den i mindre tern. Høvl parmesan og skær laksen i tern.
Riv salaten i grove stykker. Ved forsigtigt salat og bønner med dressingen.
Vend til sidst avocado, croutoner og laks forsigtigt i.
Top med parmesan
Inspirationen til opskriften er fundet i Spis Bedre for februar 2013. Vi tog udgangspunkt heri og gav den så vores eget touch efter hvad vi lige havde hjemme og hvad vores lokale supermarked havde på hylderne.
Til 4 personer
3 skiver toastbrød
1 spsk madolie
1 dåse røde kidney bønner
1 avocado
50 g parmesan
150 g laksestykker
2 mini romainesalathoveder
1 pose feldsalat (70 g)
Dressing:
2 sardiner
1 past æggeblomme
1 fed hvidløg
½ dl madolie
1 dl græsk yoghurt
2 tsk dijonsennep
½ tsk worcestersauce
½ tsk salt
friskkværnet peber
Dressing:
Mos sardinerne med en gaffel. Tilsæt æggeblomme og knust hvidløg. Pisk olien i lidt ad gangen.
Pisk yoghurten i. Krydr med sennep, worcestersauce, salt og peber.
Croutoner: Skær brødet i mindre terne. Bland dem med olie. Steg ternene sprøde på en pande ved middelvarme.
Steg lakesen.
Skyl bønnerne i koldt vand. Halver avocadoen og fjern stenen. Skræl avocadoen og skær den i mindre tern. Høvl parmesan og skær laksen i tern.
Riv salaten i grove stykker. Ved forsigtigt salat og bønner med dressingen.
Vend til sidst avocado, croutoner og laks forsigtigt i.
Top med parmesan
0 kommentarer:
Send en kommentar