Hjemme hos os: Madlavning, Bagetid, Brød og kager, Kreative påfund og Familietid. Velkommen.

torsdag den 21. februar 2013

Laksesalat m/ cæsardressing

På madplanen for uge 7 stod denne ret på menuen og det var altså en succes. Vi synes begge to at salater godt kan blive lidt ensformige og lidt det samme igen og igen. Derfor måtte denne opskrift altså prøves af.

Inspirationen til opskriften er fundet i Spis Bedre for februar 2013. Vi tog udgangspunkt heri og gav den så vores eget touch efter hvad vi lige havde hjemme og hvad vores lokale supermarked havde på hylderne.


Til 4 personer
3 skiver toastbrød
1 spsk madolie
1 dåse røde kidney bønner
1 avocado
50 g parmesan
150 g laksestykker
2 mini romainesalathoveder
1 pose feldsalat (70 g)

Dressing:
2 sardiner
1 past æggeblomme
1 fed hvidløg
½ dl madolie
1 dl græsk yoghurt
2 tsk dijonsennep
½ tsk worcestersauce
½ tsk salt
friskkværnet peber

Dressing:
Mos sardinerne med en gaffel. Tilsæt æggeblomme og knust hvidløg. Pisk olien i lidt ad gangen.

Pisk yoghurten i. Krydr med sennep, worcestersauce, salt og peber.

Croutoner: Skær brødet i mindre terne. Bland dem med olie. Steg ternene sprøde på en pande ved middelvarme.

Steg lakesen.

Skyl bønnerne i koldt vand. Halver avocadoen og fjern stenen. Skræl avocadoen og skær den i mindre tern. Høvl parmesan og skær laksen i tern.

Riv salaten i grove stykker. Ved forsigtigt salat og bønner med dressingen.

Vend til sidst avocado, croutoner og laks forsigtigt i.

Top med parmesan
Share:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Popular Posts

Categories

Unordered List

Follow on Bloglovin

Text Widget

Blog Archive

Leveret af Blogger.

Faste læsere

Follow by Email

Labels

Søg i denne blog

Blogroll

About

Flickr

BTemplates.com

Copyright © Biancas Kageverden | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com