Min lille pilfinger af en baby er SÅ klar til at få lov selv at sidde og rode lidt med maden. Derfor har jeg lavet disse brødstænger. Inspirationen er hentet fra de lækre french toast. Det er dog en lidt forenklet udgave, da jeg har valgt mælk og sukker fra.
Lillepigen synes de smager skønt og elsker at sidde og tygge i dem med gummerne.
Opskriften er hurtig og nem
1 stk toastbrød
1 æg
½ tsk kanel
Lidt olie
Pisk æg og kanel sammen med en gaffel.
Skær toastbrødet i 4 stænger og læg det i ægget. Vend det og lad det ligge til det har opsuget hele ægget.
Steges i lidt olie på en pande.
Lillepigen synes de smager skønt og elsker at sidde og tygge i dem med gummerne.
1 stk toastbrød
1 æg
½ tsk kanel
Lidt olie
Pisk æg og kanel sammen med en gaffel.
Skær toastbrødet i 4 stænger og læg det i ægget. Vend det og lad det ligge til det har opsuget hele ægget.
Steges i lidt olie på en pande.
0 kommentarer:
Send en kommentar