Hjemme hos os: Madlavning, Bagetid, Brød og kager, Kreative påfund og Familietid. Velkommen.

mandag den 22. april 2013

Jeg lever endnu - Madplan uge 15 og uge 16

Der har været stille på bloggen det sidste stykke tid, men det er der altså en grund til. Min lille prinsesse er nu 7½ måned og har fuld fart på. Samtidig starter jeg arbejde igen lige om lidt, så har brugt al min energi på at nyde den sidste tid hjemme med hende. 

Desværre har jeg været så uheldig, at jeg har ødelagt mit knæ, så er nu beordret til at sidde stille. Ikke det nemmeste med en lille krudtugle herhjemme. Så håber på lange lure så jeg har overskud til hende, når hun er vågen. 

Nu jeg er ved hende den lille krudtugle, så har jeg lavet lidt blogindlæg om noget af det mad vi prøver af, for at sikre os at lillepigen får en god varieret kost. Måske det kan give noget til nogle af jer. Indlæggene kan findes her: 
Er sikker på der nok skal komme flere til efterhånden, som vi prøver nye ting af, da jeg er typen der helst laver al maden til hende fra bunden. Så sig endelig til hvis du har idéer eller vil høre om erfaring med babymad. 

Når nu jeg skal sidde stille så skulle jeg gerne få skrevet nogle af alle de indlæg, som jeg allerede har skrevet mentalt, men som ikke er kommet længere. Så satser på at der kommer lidt mere liv herinde. 

Allerførst vil jeg da starte med at dele vores madplaner for de sidste 2 uger. Dem kører vi nemlig stadig og det fungerer rigtig godt. Det er helt sikkert noget der er kommet for at blive herhjemme. 

Amilia prøver brødstænger af og det er et hit

Madplan uge 15: 
Mandag: Rester fra fryseren
Tirsdag: Ovnbagt kylling m/smøreost og frisk pasta m/broccolipesto
Onsdag: Rester fra tirsdag
Torsdag: Fiskefilet med købe pommes og broccoli
Fredag: Spise ude
Lørdag: Spise ude
Søndag: Spise ude

Madplan uge 16: 
Mandag: Rissuppe (rest fra fryseren)
Tirsdag: Kartoffel-æggekage med div rester fra køleskabet
Onsdag. Rest fra tirsdag
Torsdag: Burgere med fiskefilet (lille burgerfredag)
Fredag: Spise ude/rester til manden
Lørdag: Grillede tykstegsbøffer med kold kartoffelsalat og bønner
Søndag: Rest kold kartoffelsalat og krydrede kyllingestrimler

Share:

2 kommentarer:

 1. Hvor er det dog ærgerligt, at du har været så uheldigt! Madplanerne ser slet ikke så tosset ud endda Bianca :D

  Har du været en tur forbi hos mig: http://madmamadk.blogspot.dk/ - der er efterhånden en del forskellige opskrifter at hente :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Ja det kunne faktisk ikke være værre. Så humøret er ikke det bedste. Føler lidt jeg får taget min sidste barsel og dermed tiden med lillepigen lidt fra mig.
   Er selv ret glad for de madplaner. Ikke fordi de er super spændende hver uge, men simpelthen fordi det bare gør alt meget nemmere.
   Jeg kiggede ind forbi den af dine blogs, da du lavede den og er egentlig også fast læser, men indrømmer gerne at jeg da havde glemt den. Men ja det er da nu jeg skal kigge på den. Skal vist bare om på den anden side af alt det her skade, da det er manden der tager sig af lillepigens mad for tiden. ;)

   Slet

Popular Posts

Categories

Unordered List

Follow on Bloglovin

Text Widget

Blog Archive

Leveret af Blogger.

Faste læsere

Follow by Email

Labels

Søg i denne blog

Blogroll

About

Flickr

BTemplates.com

Copyright © Biancas Kageverden | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com