Dette er en opskrift jeg slet ikke har fået delt med jer. Fandt for noget tid siden en rest i fryseren af denne skønne rissuppe og måtte derfor lige dele opskriften med jer. Suppen var på madplanen i uge 2, så det var vel egentlig også på tide.
Opskriften lyder således:
4 personer
500 g suppe grøntsager (her brugte vi en rodfrugtsblanding)
1 løg
2 fed hvidløg
2 spsk olivenolie
1½ liter vand
3 grøntsagsbouillonterninger
1 dåse cannellinibønner (400 g)
2 dl kogte ris
½ tsk salt
friskkværnet sort peber
1 ciabattabrød
1 dl pesto
Kog risene. Ordn rodfrugterne og skær dem i små tern.
Pil og hak løg og hvidløg fint.
Svits rodfrugter, løg og hvidløg i olie i en gryde.
Hæld vand ved, og tilsæt bouillonterningerne. Bring suppen i kog og kog i ca. 10 minutter.
Skyl bønnerne i koldt vand og kom dem i suppen. tilsæt de kogte ris og varm godt igennem.
Krydr med salt og peber.
Skær brødet i skiver og rist skiverne på en brødrister. Smør pesto på brødet.
Server brødet til suppen.
Lav evt. din egen pesto. Dette kan eksempelvis gøres efter denne opskrift.
Opskriften lyder således:
4 personer
500 g suppe grøntsager (her brugte vi en rodfrugtsblanding)
1 løg
2 fed hvidløg
2 spsk olivenolie
1½ liter vand
3 grøntsagsbouillonterninger
1 dåse cannellinibønner (400 g)
2 dl kogte ris
½ tsk salt
friskkværnet sort peber
1 ciabattabrød
1 dl pesto
Kog risene. Ordn rodfrugterne og skær dem i små tern.
Pil og hak løg og hvidløg fint.
Svits rodfrugter, løg og hvidløg i olie i en gryde.
Hæld vand ved, og tilsæt bouillonterningerne. Bring suppen i kog og kog i ca. 10 minutter.
Skyl bønnerne i koldt vand og kom dem i suppen. tilsæt de kogte ris og varm godt igennem.
Krydr med salt og peber.
Skær brødet i skiver og rist skiverne på en brødrister. Smør pesto på brødet.
Server brødet til suppen.
Lav evt. din egen pesto. Dette kan eksempelvis gøres efter denne opskrift.
Yum, hvor lækkert - pestobrød er altid lækkert til supppe, men har aldrig lavet min egen. Må prøve det en dag (;
SvarSlet- Anne
Det smager nemlig rigtig godt med en god gang pesto til brødet. At det samtidig er super nemt at lave er jo bare perfekt. Kig med en af de kommende dage, hvor jeg kommer med en ny opskrift på pesto. :)
SletDen maa jeg proeve.Vi er jo en meget suppespisende familie.
SvarSletDet er vi også herhjemme. Der er ikke noget bedre end en lækker suppe når det er koldt udenfor.
SletOoohj, jeg elsker ting der lige er til at fryse ned og snuppe op i en hurtig vending, når overskuddet er minimalt. Denne suppe lyder lækker og spændende :)
SvarSletJa det er fantastisk når rester kan tages op senere og glæde :)
Slet