Denne opskrift er fra madplanen uge 10. Denne gang blev det denne hurtige ret, som smager super skønt. En god forårsret. Den er let og lækker og ligger ikke tungt.
Vi ristede rugbrødet for at give retten lidt sprødt til.
Opskriften er endnu engang fundet i et Spis Bedre blad. Denne gang blev det fra marts 2012.
4 personer
500 g kogt hamburgryg
1 hvidkål
2 æbler
1 spsk + 2 spsk olie
1 tsk salt
friskkværnet peber
3 spsk æblejuice
3 spsk piskefløde
3 spsk hakket persille
Tilbehør: 2 skiver brød pr. person
Rens kålen og skær den i grove tern. Fjern kernehusene fra æblerne og skær den i stor tern.
Skær ligeledes hamburgryggen i tern og brun dem i 1 spsk olie. Tag dem derefter over på en tallerken.
Steg kålen i 2 spsk olie på en pande i ca. 10 minutter. Tilsæt æblerne og steg i 3-5 minutter. Krydr med salt og peber.
Hæld æblejuice og fløde henover og tilsæt hamburgryggen. Lad det hele blive gennemvarmt.
Drys persille over og server med brød til.
Vi ristede rugbrødet for at give retten lidt sprødt til.
Opskriften er endnu engang fundet i et Spis Bedre blad. Denne gang blev det fra marts 2012.
4 personer
500 g kogt hamburgryg
1 hvidkål
2 æbler
1 spsk + 2 spsk olie
1 tsk salt
friskkværnet peber
3 spsk æblejuice
3 spsk piskefløde
3 spsk hakket persille
Tilbehør: 2 skiver brød pr. person
Rens kålen og skær den i grove tern. Fjern kernehusene fra æblerne og skær den i stor tern.
Skær ligeledes hamburgryggen i tern og brun dem i 1 spsk olie. Tag dem derefter over på en tallerken.
Steg kålen i 2 spsk olie på en pande i ca. 10 minutter. Tilsæt æblerne og steg i 3-5 minutter. Krydr med salt og peber.
Hæld æblejuice og fløde henover og tilsæt hamburgryggen. Lad det hele blive gennemvarmt.
Drys persille over og server med brød til.
0 kommentarer:
Send en kommentar