Hjemme hos os: Madlavning, Bagetid, Brød og kager, Kreative påfund og Familietid. Velkommen.

tirsdag den 19. november 2013

Legejunglen.dk - Slagelse

Forrige weekend var vi et smut i Slagelse hos noget familie, hvor vi var blevet enige om at kigge forbi Legejunglen. Det skulle været et kæmpe indendørs legeland, hvilket jo er temmelig praktisk med det regnvejr, som hele weekenden var ramt af.

Først og fremmest - Jeg er solgt! Det er simpelthen et genialt koncept, som jeg virkelig håber kommer til Fyn. Jeg ved vi har Løvens Hule i Odense, men har aldrig været der, så kan ikke sammenligne.

Da Prinsesse Pilfinger er under 18 måneder var hun gratis og så skulle vi betale pr. voksen. 60 kr. pr. voksen er bestemt ikke dyrt. Samtidig er det gratis for 2 voksne ifølge med 1 betalende barn, som koster 125 kr. Det er forbudt at have sko på ellers får man udleveret overtræksfutter, for at gulvene ikke bliver vildt ulækre.

Det er godt at have et par gode skridsikre sutsko med til ungerne og så er det ellers bare afsted. Madpakken må man medbringe, mens drikkevarer skal købes. Super fint koncept, da det nogengange er rart at det ikke altid skal være købefrokost når man er afsted.

Det var lige lidt praktisk. Selve legelandet er bygget op i 3 områder. Et til de helt små, hvor det er forbudt for børn over 5 år. Her var der et lille kravle område med bolde og en mindre rutschebane, samt trampoliner og klatrevæg.



Ved siden af dette var der en masse borde, hvor man sidder med sin mad og de voksne kan sludre, mens børnene leger derudaf. Vi sad dog ikke ret meget ned, da vi var lige så meget på legesjov som ungerne.


Her var det for børnene i mellemstørrelsen. Der var også trampoliner, rutschebane og et område med piratskib hvor man kunne skyde løs med skumbolde via "pistoler" med luftryk i.

Alt dette i den bagerste hal. I forhallen var der et kæmpe område til lidt større børn, men også Amilia var klar her. Der var nemlig kæmpe rutschebaner og er der nogen Prinsesse Pilfinger elsker er det at rutsche. Jeg endte med at være noget øm i bagen og så tog far over.





Som I kan se på billederne er banerne delt op i mindre rum med net. Man kan derfor sagtens gå rundt inde i selve legeområdet uden at få nogen eller noget i hovedet. Samtidig skal man ind i det enkelte område via små net huller, så mindre børn heller ikke render ind til lidt vildere leg ved et uheld. Amilia løb rundt mellem alle rummene og kiggede på alle de andre børn, hvilket vist var lige så sjovt, som selv at lege.

Vi kommer helt sikkert afsted igen. Det kan dog godt være Amilia skal være lidt ældre, da hun slet ikke kunne rumme mere efter et par timer og så er det altså synd når fætter på 8 år gerne vil fortsætte legen. 
Share:

5 kommentarer:

  1. Umiddelbart ligner det er Løvens hule minder meget om det i Slagelse. Der kan man vist også komme gratis ind som voksen i følge med barn.
    Vi har været i den der ligger ved Basaren, med et barn som på det tidspunkt var omkring Amelias alder. Det nød hun helt vildt meget!

    SvarSlet
  2. Jeg skal i Legejunglen i Slangerup med mine drenge, niece, bror og svigerinde på søndag, og jeg glæder mig til at se hvad børnene synes :) kh Pia

    SvarSlet
    Svar
    1. Håber I havde en god dag?! :)

      Slet
    2. Ja, det havde vi. Ungerne for konstant rundt og havde det SKØNT. Vi var der i 3 timer, indtil de to mindste skulle hjem og sove. Glæder mig til de er lidt større, så vi kan være der endnu længere :)

      Slet

Popular Posts

Categories

Unordered List

Follow on Bloglovin

Text Widget

Blog Archive

Leveret af Blogger.

Faste læsere

Labels

Søg i denne blog

Blogroll

About

Flickr

BTemplates.com

Copyright © Biancas Kageverden | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com