Hjemme hos os: Madlavning, Bagetid, Brød og kager, Kreative påfund og Familietid. Velkommen.

mandag den 11. november 2013

Tomatæggekage - mad i børnehøjde

Endnu en ret, som er nem at forholde sig til for små fingre. Amilia smagte dog desværre slet ikke på den, da hun tog sig en febertur, men jeg er sikker på at den er noget for hende. Der er gemt en lille rest, hun kan smage på en anden dag.



2 løg
1 squash
6 tomater
12 æg
1 dl mælk
1 dl revet ost (jeg brugte Castello Reserve Herrgård, da jeg synes den giver en god dyb smag)
Salt og peber

Fjern skindet fra tomaterne ved at skære et snit i hver tomat og blancher dem. Dette gøres ved at varme vand op i en gryde, hvor tomaterne kommes i ca. 20-30 sekunder, til skindet løsner sig. Hæld det varme vand fra tomaterne og kom koldt vand i gryden. Lad tomaterne ligge heri i nogle sekunder og pil herefter skindet af.

Fjern kernerne i tomaterne og hak dem.

Løgene pilles og hakkes og squash skæres i tynde skiver.

Steg løgene på en pande til de bliver bløde. Kom dem herefter i et ildfast fad.

Steg derefter squash skiverne til de bliver lidt bløde og kom dem ovenpå løgene sammen med de hakkede tomater.

Æggene og mælk piskes sammen med salt og peber og hældes derefter i fadet.

Til sidst rives osten og fordeles over æggemassen.

Lad bage i ovnen ved 150 grader i ca. 25 minutter. 
Share:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Popular Posts

Categories

Unordered List

Follow on Bloglovin

Text Widget

Blog Archive

Leveret af Blogger.

Faste læsere

Follow by Email

Labels

Søg i denne blog

Blogroll

About

Flickr

BTemplates.com

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com