Hjemme hos os: Madlavning, Bagetid, Brød og kager, Kreative påfund og Familietid. Velkommen.

lørdag den 13. august 2011

HJÆLP! Amerikanske specialiteter - kan de købes i DK?

Uha... Det var altså farligt at tage til USA. Jeg savner M&M's med peanutbutter for vildt og leder med lys og lygte overalt. Nogen der ved hvor disse herligheder eventuelt kan købes?Købte også et par bøger derovre og deri skal bruges Marshmellow Fluff, som jeg selvfølgelig ikke fik købt fordi kufferten var alt for fyldt. Kan det købes i DK?Håber virkelig der er nogen derude i blogland der kan hjælpe mig!!
Share:

14 kommentarer:

 1. Jeg har ellers fået afvide af man ikke må tage mad vare med hjem fra usa hvordan gjorde du? Der ligger en lille butik inde på strøget i kbh som sælger slik fra usa måske er du heldig at de har fået dem der.

  SvarSlet
 2. Superbest har som regel en del ting fra USA og England - måske du kan være heldig der!

  SvarSlet
 3. Super best har det der fluff :)

  SvarSlet
 4. Ellers er der Food from home. De har mange specialiteter både fra England og USA. Det er som regel dem der leverer til SuperBest :-)

  SvarSlet
 5. Ja fandt også den der Food from home, de har i hvert fald dine m&m med peanutbutter - men har ikke selv prøvet det.

  SvarSlet
 6. Er det der marshmellow fluff det samme som MarshMellow Fondant? Det har jeg nemlig lige lavet her til aften og opskriften ligger på min blog. Men jeg ved ikke om fluff er mere fluffet end fondant. Fondant har lidt modelervokskonsistens.

  SvarSlet
 7. Karina-> Tror kun det er madvarer som kød, grøntsager osv, hvor du kan tage fremmede bakterier med ind i landet. Slik er vist en anden sag. Havde det i hvert fald i håndbaggagen og det sagde de intet til.

  Heidi, Smagssag-> Jeg vil gå på jagt efter en SuperBest. Kunne da være der var andre gode sager jeg kunne bruge :D Tak!

  Ecoelder, Dorte-> Dem fandt jeg også, men de har udsolgt af begge dele. Men siden ser helt sikkert spændende ud, så skal da prøves en dag.

  Christian-> Det er ikke det samme. Laver selv MMF til mine kager, men det her er sådan noget man kan smøre på kager osv.

  SvarSlet
 8. Jeg har før købt fluff ved Poetzsch ved grænsen :) jeg må også hellere få fat i nået mere nu jeg brugte det i is :)

  SvarSlet
 9. Tak bianca. Jeg skal nemlig til usa om 3måneder og er temmelig sikker på at jeg finder en masse jeg gerne vil have med hjem:-D

  SvarSlet
 10. Line-> Uh... skal desværre ikke den vej indenfor nærmeste fremtid, men det er da værd at huske, for mon ikke det er billigere :D

  Karina-> Uh.. hvor skal du hen derovre? Glæd dig! Vi havde den bedste tur :D
  Jeg havde også noget i min kuffert, da jeg ikke havde plads til vildt meget i håndbaggagen. Men så meget havde jeg heller ikke med hjem, da vi havde været afsted 1 måned og kufferterne var fyldt godt op. Så prøv! :D

  SvarSlet
 11. Tak for beskeden bianca :-) og jeg takker for reklamem:-D. Vi skal over til florida og en lilje tur til key west. Jeg har aldrig været der ovre så glæder mig ekstra meget;-)

  SvarSlet
 12. Karina-> Det kan jeg godt forstå. Var også vores første tur, men helt sikkert ikke den sidste. Lige nu er det vist mest økonomien der begrænser ;)

  SvarSlet
 13. Hvis du ikke kan finde Marshmellow fluff i din Superbest, for det kunne jeg ikke, så har jeg en opskrift på hvordan man selv laver det. (Se min opskrift på Chocolate Whoopie pies)

  SvarSlet
 14. Det der Fluff har vi købt ved grænsen nogle gange. Så hvis du skal der forbi på et tidspunkt, kan du jo kigge :)

  SvarSlet

Popular Posts

Categories

Unordered List

Follow on Bloglovin

Text Widget

Blog Archive

Leveret af Blogger.

Faste læsere

Follow by Email

Labels

Søg i denne blog

Blogroll

About

Flickr

BTemplates.com

Copyright © Biancas Kageverden | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com