Mens manden min fik ordnet taget i torsdags, var jeg gået igang i køkkenet. Der skal jo lidt god mad til når man sådan knokler.
Vi havde flæsk i fryseren fra den der ½ gris, så det kom op og blev stegt godt sammen med rødløg. Tror det fik lov at stege i ca. 15 min, så fedtet kunne blive stegt godt ud af kødet.
Jeg brugte ca. 150 g flæsk og 1 rødløg, men i opskriften foreslår de røget flæsk eller bacon, derudover blev følgende brugt:
400 g frisk pasta
100 g frisk spinat
2 dl cremefraiche 18%
2 tsk. sennep
½ tsk salt
ca. 1 dl revet ost.
Kog pastaen som anvist på pakken.
Pil løg og hak det. Skær flæsket i tern. Steg løg og flæsk i smør (udlod smørret, da mit mål netop var at stege noget af fedtet ud af flæsket).
Vend spinaten i, og tilsæt cremefraiche og sennep. Smag til med salt.
Lad pastaen dryppe af, og vend den med saucen. Drys revet ost over, og server.
Vi havde flæsk i fryseren fra den der ½ gris, så det kom op og blev stegt godt sammen med rødløg. Tror det fik lov at stege i ca. 15 min, så fedtet kunne blive stegt godt ud af kødet.
Jeg brugte ca. 150 g flæsk og 1 rødløg, men i opskriften foreslår de røget flæsk eller bacon, derudover blev følgende brugt:
400 g frisk pasta
100 g frisk spinat
2 dl cremefraiche 18%
2 tsk. sennep
½ tsk salt
ca. 1 dl revet ost.
Kog pastaen som anvist på pakken.
Pil løg og hak det. Skær flæsket i tern. Steg løg og flæsk i smør (udlod smørret, da mit mål netop var at stege noget af fedtet ud af flæsket).
Vend spinaten i, og tilsæt cremefraiche og sennep. Smag til med salt.
Lad pastaen dryppe af, og vend den med saucen. Drys revet ost over, og server.
0 kommentarer:
Send en kommentar